Bugun...



Amedspor Sıkı Çalışıyor

Amedspor ligin ikinci yarısının ilk maçını deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçın hazırlıklarını Antalya’nın Belek ilçesinde günde çift idman yaparak hazırlanıyor.

facebook-paylas
Tarih: 11-01-2024 13:25

Amedspor  Sıkı Çalışıyor

 

Taşkın Civelek

 

"Denizli' den kazanarak dönmek istiyoruz"

Amedspor  deplasmanda  Denizlispor mücadelesinden 3 puanla dönmek istediklerini dile getiren Mesut  Bakkal , " Her maç gibi   Denizlispor maçı da zor olacak. Denizlispor maçı çok daha önemli. Başlangıçlar kolay değildir. Oyun anlamında her şey ilk başlarda gerçekleşmiyor. Şu anki çalışmalar ile içerideki ve dışarıdaki her maça kazanmak için çıkıyoruz. Rakibin gücünü biliyoruz. Oyunsal anlamda belli stratejilerle, taktiksel değişkenliklerimiz ile en iyi şekilde hazırlanıp oradan kazanarak dönmek istiyoruz" diye konuştu.

"Santrfor, kanat ve orta saha transferi yapacağız"

hücum bölgesine yapmak istediklerinin altını çizen Bakkal , "Belli transferler için . Kalan süreçte santrfor ve hücum bölgesine kaliteli oyuncuları katarak yolumuza devam edeceğiz. Bu hafta 1 oyuncu katıldı. Şimdiki süreçte forvet, kanat ve orta saha bölgesine takviye yapmayı planlıyoruz. Güçlü Amedspor'u kurmak için   yönetim  çaba harcıyor. Ekonomik şartlar ve harcama limitleri çok önemli. İstediğiniz gibi oyuncu alamıyorsunuz. Takımlarına takviye yapmak için bugün ara transfer başladı ve . 9 Şubat’ta   kadar transfer süreci devam edecek. Maçlar ve sakatlıklar da eksik mevkiler hakkında veri gösterecek. transfer çalışmalarımız  devam ediyor.  Bu Süreçte  ön bölgeye 1.2  oyuncu transfer yapmayı düşünüyoruz. " şeklinde konuştu.




Bu haber 645 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI