Bugun...



Amedspor transfer döneminde terleyecek

TFF 1ligine yükselen Amedspor 2024-2025 sezonunda kadrosuna takviye yapmayı planlayan Amedspor yönetimi yeni sezonunda bir hayli terleyecek..

facebook-paylas
Tarih: 14-05-2024 17:14

Amedspor  transfer döneminde  terleyecek


Taşkın Civelek

Yeşil – Kırmızılı ekipte sezonun en formda oyuncuların sözleşmeleri sona ererken onların yerine  Takıma transfer  yapmak için   sık eleyip sık dokuyacakları için  kulübün bütçesine göre Transfer yapacaklarını belirten , yönetim . önce Teknik direktörümüz  Mesut Bakkalın takımın başında olması  için öncelikle  hocamızla görüşeceğiz. Trendyol 1 liginde  kalıcı olmak için daha önce görüştüğü  yerli ve yabancı oyuncularla  şimdiden görüşmelere başlanmalı.
Amedspor yabancı kontenjanını kullanacak.
Amedspor  Yönetimi , yabancı oyuncu kontenjanı  için 1 veya 2, oyuncu transfer olabilir. bizim yapabileceğimiz yerli  transfer sayımız 3 veya 4'tür. Bunu maddi anlamda söylemiyorum, sözleşmesi devam eden oyuncular anlamında söylüyorum. Bazen maddi olanaklarınız bile yapmak istediğinize engel olabiliyor. Yapacağımız. Yerli ve yabancı  transfer ise eğer  anlaşma sağlarsak  teknik direktörümüz Mesut Bakkal'in vermiş olacağı isimler olacak. Sadece onlarla görüşmeler yapabileceğiz."




Bu haber 3533 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Spor Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI