Bugun...



AMEDSPOR YÖNETİMİ TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Deplasmanda Kastamonuspor'u yenerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Amedspor, özel uçakla geldiği Diyarbakır'da şampiyon gibi karşılandı. Kutlamalar geç saatlere kadar sürdü.

facebook-paylas
Tarih: 15-04-2024 13:01

AMEDSPOR YÖNETİMİ  TARAFTARLARA TEŞEKKÜR  ETTİLER

Taşkın Civelek 

Yeşil kırmızılı kafile, havaalanından Şeyhmus Özer Tesisleri'ne Taraftarların  yoğun ilgisinden dolayı 3 saatte ulaştı.
futbolcular, Teknik Direktör Mesut Bakkal, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Hatun Doğan ve Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, kulüp binasına kadar kendilerine eşlik eden taraftarı, balkona çıkarak  selamladılar.
Amedspor kafilesini taşıyan özel uçak, saat 21.21'de Diyarbakır Havaalanına indikten sonra on binlerce araçlı ve yaya taraftarı eşliğinde, saat 00.10'da ancak kulüp tesislerine ulaşabildi. Yol boyunca yeşil kırmızılı taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu futbolcuları taşıyan otobüs, 3 saat sonra ancak kulüp tesislerine varabildi.
 havai fişek gösterileri ve tezahüratlar eşliğinde karşılanan futbolcular, dinlenmek üzere odalarına çekilirken, dışarıda bekleyen taraftarlar sevinç gösterilerine devam etti. Bunun üzerine CHP Sezgin Tanrıkulu, TSO Başkanı Mehmet Kaya ve Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Teknik Direktör Mesut Bakkal, Takım Kaptanı Onur Karakabak bazı futbolcular ve yöneticiler balkona çıkarak taraftarlara birlik mesajı verdi. Kulüp Başkanı Elaldı, CHP'li Tanrıkulu ile TSO Başkanı Kaya'nın ellerini tutarak havaya kaldırması, taraftarlar tarafından büyük alkış aldı.




Bu haber 703 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI