Bugun...



Amedsporun Efsanesi Yuvaya Döndü

Amedspor’un Giresun’da Transfer ettiği Çekdar Orhanı n bonservisi ile 3 Milyon 500 bin bedeli ödeyerek kadrosuna kattı.

facebook-paylas
Tarih: 18-01-2024 11:41

Amedsporun  Efsanesi Yuvaya Döndü

 

Taşkın Civelek

 

TFF 2.lig Takımlarından Amedspor ligin ikinci yarısına Takıma takviye yapmak için Transfer çalışmalarını sürdürüyor, şu ana kadar Takıma 4  Futbolcu Transfer edildi. Alınan Futbolcular şunlar,  Taşkın Çalış (Bucaspor1928 ),Berkay Can Değirmencioğlu (Çorum FKspor ), Mert Çapar ( Şanlıurfaspor)

Giresunspor Kulüb Başkanı  Nahid  Ramazan Yamak katıldığı bir spor proğramında  Çekdar Orhanın transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çekdar Orhan’nın  Giresunsporumuzla olan sözleşmesinin sona ereceğini  belirten Yamak , ‘’Bu oyuncu için Amedspor  bize yaptığı Teklif 3 Milyon 500 bin TL’ye  Amedspor kulübüyle el sıkıştık ve bu Futbolcumuzu Amedspor kulübüne verdik. Transfer parası için 2 Milyon TL peşin diğeri ni Çek Aldık.

Çekdar Orhan Kimdir

Almanya’da Alt yapı  Eğitimi alan ve Antalyaspor ile  Galatasaray’ın Genç takımlarında forma  giydikten sonra  Akhisarspor, Tuzlaspor , Amedspor ve  son olarak Giresunspor’un formasını giyen 25 yaşındaki  orta saha oyuncusu Çekdar Orhan   bu  sezon ligin ilk yarısında 1,Lig’de Giresunspor’un formasıyla  17 maçta 1279 dakika sahada kaldı.




Bu haber 1172 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI