Bugun...



Antalyaspor'un soykırım destekçisi siyonist futbolcusu Türkiye'yi terk edecek

Antalyaspor'un siyonist futbolcusu Sagiv Jehezkel, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılırken bugün Türkiye'yi terk edip işgal rejime gideceği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 15-01-2024 18:42

Antalyaspor'un soykırım destekçisi siyonist futbolcusu Türkiye'yi terk edecek


    

 

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçunu işlediği gerekçesiyle Antalyaspor'un siyonist futbolcusu Sagiv Jehezkel'i gözaltına almıştı.

Siyonist futbolcu, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Antalyaspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren, yaptığı açıklamada, maç sonrası yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bıraktıkları Jehezkel'in sözleşmesinin feshedilmesi için hukuki sürecin devam ettiğini söyledi.

Evren, serbest bırakılan Jehezkel'in akşam saatlerinde özel uçakla Türkiye'yi terk edip işgal rejimine döneceğini bildirdi.

Siyonist Jehezkel, dün attığı golden sonra elindeki bandajda "7 Ekim'in 100'üncü günü" yazısı ve "siyonist yıldızın" bulunduğu ifadeleri kameralara göstererek Gazze'deki işgal rejimi katliamını desteklediğini işaret etti.

Siyonist Jehezkel'in bu eylemi, sosyal medyada büyük tepki çekti ve en ağır cezaya çarptırılması yönünde çağrılar yapıldı. 




Bu haber 561 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI