Bugun...



Diyarbekirspor'da kıran kırana mücadele var?

Pazar günü saat 16.00'da deplasmanda oynayacağı Hes İlaç Afyonspor ile karşılaşacak olan Diyarbekirspor'da dün yapılan antrenmanda kemik sesleri yükseldi.

facebook-paylas
Tarih: 22-02-2024 14:18

Diyarbekirspor'da kıran kırana mücadele var?

 

Taşkın Civelek

 

Afyon ekibi  Hes İlaç Afyonypor ile   deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbekirspor'da dün yapılan çalışma kıran kırana geçti. yapılan çift kale maçta futbolcuların hırslı mücadelesi dikkat çekerken adeta kemik sesleri duyuldu.

HAKAN YILMAZ ; AYNI MÜCADELEYİ SAHADA İSTİYORUM

Dün yapılan antrenmanda futbolcularının hırsını gören teknik direktör  Hakan Yılmaz , bu durumdan memmun olduğunu ancak, "Aynı hırsı, mücadeleyi sahada bekliyorum. Bazen sahada çok yumuşak kalıyoruz. Sahada rakibimize karşı hırslı ve kazanmak için savaşmazsak istediğimizi alamayız. Bu maçta herkesin üzerine düşeni yapıp yüzde yüzünü vermesini istiyorum" dediği öğrenildi. Kırmızı-  Yeşilli ekip  bugünde yapacağı taktik çalışmasıyla birlikte Hes İlaç Afyonspor  maçının hazırlıklarına devam edecekler.

SAHAYA  KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

Kulüp Başkanı Serkan Genç , , Afyon'da oynayacakları  Hes İlaç Afyospor maçı için açıklamalarda bulundu.Genç , “Esenler  Erokspor maçında  alınan 3 puan bizi daha da umutlandırırken  Futbolcularımı kutluyorum. Bu hafta sonu  Hes İlaç Afyonspor   ile deplasmanda oynayacağız. Bizim açımızdan içerisi, dışarısı fark etmiyor. İnşallah oradan iyi bir sonuçla döneriz” dedi.

HEDEFİMİZ DEPLASMANDAN ELİ BOŞ DÖNMEMEK

Kulüb Başkanı Serkan Genç , "Yukarıyı yakalamak istiyorsak, seri yakalamamız lazım. Özellikle 3 puan, 3 puan şeklinde düşünmemiz gerekir.her iki Takım açısındanda zor bir karşılaşma olacak.Kazanma adına doğru mücadele etmemiz gerekiyor.Mümkün olduğu kadar iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz  deplasmandan  eli boş  dönmemektir  .” diye konuştu.

 

 




Bu haber 683 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI