Bugun...



AK Parti Sözcüsü Çelik'ten işgal rejimini savunup Filistin'i görmeyenlere tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Sürekli 'israil’in kendini savunma hakkından bahseden ülkeler, Gazzeli kadın ve çocukların yaşama hakkından bahsetmiyorlar. Gazzelilerin katledilmesine sessiz kalıyorlar." açıklamasını yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 17-10-2023 21:24

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten işgal rejimini savunup Filistin'i görmeyenlere tepki

Bu ülkelerin Gazzelilerin katledilmesine sessiz kaldığını hatırlatan Çelik, herhangi bir ülkenin kendini savunma hakkı bir halkın ve masum insanların topyekun hedef alınması anlamına gelmediğini söyledi.

Gazze'ye kara harekatının binlerce masum çocuk ve kadının ölümüyle sonuçlanacak bir facia ve insanlık utancı üreteceğini ifade eden Çelik, "İnsanlık ve hukuk adına buna karşı çıkılması gerekirken, birileri bölgedeki güç denkleminin bu yolla nasıl şekilleneceğinin peşinde koşuyorlar. Bunlar, masum kadın ve çocukların canlarını kendi kirli güçlerinin kurbanı yapanlardır." değerlendirmesinde bulundu. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çelik, şu ifadeleri kullandı: 

"Güç ve vekâlet savaşlarının kaybedenleri hep masumlardır. Bugün doğru yerde durmanın ölçüsü, adil bir barışı ve adil bir çözümü savunmaktan geçer. Önce Gazzelilere dönük bu insanlık dışı bombalamalar ve kuşatma sona ermelidir. Sonra adil bir barış ve çözüm için herkes elini taşın altına koymalıdır. Bölgeye uçak gemileri ile savaş gemileri göndermek ve her gün tehdit dolu açıklamalar yapmak, barış için sorumluluk üstlenmek değildir, yeni çatışmaları kışkırtmaktır."

 




Bu haber 283 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI