Bugun...



Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali ERDEM, Diyarbakır Tabip Odasına Sert Tepki.

"Dünyayı yönetme gayesinde olan bir avuç emperyalist, kendilerinden olmayan tüm insanlara müdahale etmek için Covid-19 adı verilen yapay bir virüsü insanlığın başına bela etmiş ve sonra da bu virüse karşı geliştirilen aşıları, hiçbir tıbbi dayanağı olmadığı halde hükümetlerin de desteğiyle insanlığın büyük bir kısmına adeta zorla enjekte etmektedir. Bu insanlık düşmanı cüretkar grubun kirli planları ortaya çıkmış, Almanya'da aşıları üreten kişiler yargılanmaya başlamışken, şu anda Covid-19 aşılarını savunan sözde doktorlar nerededir? Bu sözde doktorları canlı yayınlara çıkaran kanallar nerededir? Neden bu aşı konusunun gerçeklerini kanallarında yayınlamamaktadırlar? Kimlere hizmet etmektedirler?

facebook-paylas
Tarih: 14-06-2023 00:25

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanı Ali ERDEM, Diyarbakır Tabip Odasına Sert Tepki.

Dünya Sağlık Örgütü, tüm dünya sağlık bakanlıkları, Türk Tabipler Birliği ve yerel Tabipler Odaları, aşılama oranını artırmak için saat başı açıklama yaparken, ortaya çıkan gerçekler karşısında neden sessiz kalmaktadırlar?

Diyarbakır Tabip Odası ise LGBT sembolü olan renklerle logosunu değiştirerek, eşcinselliği özendirmeyi ve halkın dikkatini aşı gerçeklerinden başka yöne çekmeyi amaçlayan bir çaba içerisine girmiştir. Sizin işiniz halkın sağlığını korumak ve tedavilerini gerçekleştirmek olmasına rağmen, siz kimlerin yetkisiyle halkı yönlendirmeye çalışıyorsunuz? Bu hadsizliği gösterme yetkisini ve gücünü nereden almaktasınız?

Covid-19 sürecinin başından bu yana Yeniden Refah Partisi olarak, Genel Başkanımız Sn. Dr. Fatih Erbakan öncülüğünde gerçekleri ifşa etmek için basın açıklamaları yapmış ve her platformda dile getirmiş olsak da, maalesef halkımızın aydınlatılmasını sağlayamamış olmanın üzüntüsünü aşı olma pişmanlığıyla birlikte yaşamaktayız. Gönül isterdi ki halkımız bizlerin sözlerine itibar edip bu kirli oyuna gelmesin. Çünkü biz Milli Görüş Hareketi olarak, hareketimizin kurucusu merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın tüm insanlığın iyiliğini amaçlayan siyaseti sadece oy almak için değil, insanlığa gerçekleri yansıtmak adına icra etmekteyiz. Allah'ın izniyle bu yolda sonuna kadar devam edecek ve insanlığın faydası için çalışmaya devam edeceğiz.

Gizlenmeye çalışılan aşı gerçeklerini halkımıza açık açık anlatmaya ve halkımızı bilinçlendirmeye devam edeceğiz. Diyarbakır Tabip Odası'na çağrımız, bu kirli ve tehlikeli oyundan derhal vazgeçerek kuruluş ilkelerine dönmeleridir. Halkın sağlığını ilgilendirmeyen konularla ilgili hiçbir eylem veya söyleme dahil olmamaları gerekmektedir. Özellikle insanlığın ve ülkemizin en büyük sağlık sorunu olan eşcinsellik konusundan uzak durup, toplum sağlığı açısından ne kadar büyük bir sorun olduğunu toplumu bilinçlendirmek için kendilerine ilke edinmelidirler.

Yeniden Refah Partisi Diyarbakır İl Başkanlığı olarak, Diyarbakır Tabip Odası'nın bundan sonra yapacağı tüm eylem ve söylemleri takip edeceğimizi ve gereken her adımı atmaktan geri durmayacağımızı tüm halkımıza duyururuz.

Mehmet Zeki ÖZER




Bu haber 1573 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI