Bugun...



AZİZ ELALDI GERİ DÖNECEKMİ!

Yüksek İstişare kurulu (YİK) Başkanı Burç Baysal 20.05.2024 tarihinde Amedspor bileşenleri ‘nin almış olduğu kongre kararı kamuoyu ile paylaşılmıştır. Kulübümüzün mevcut Yönetim Kurulu Başkan’ı Aziz Elaldı’yla görüşme yapıldı

facebook-paylas
Tarih: 25-05-2024 00:27

AZİZ  ELALDI GERİ DÖNECEKMİ!


Taşkın Civelek
, Bizim önceliğimizin kendilerinin devam etmesi olduğunu  ve , kulüp bileşenlerin üzerinde ortaklaştığı, kulübün  geldiği merhaledeki handikapları ve çözüm önerileri hususunda kendi görüşleri aktarılmış olup, kendilerinin bu konulardaki fikirleri ve planlamalarıyla ilgili Yüksek İstişare Kurulu olarak 28.05.2024 tarihinde ikinci bir toplantı  yapılmasına  karar verilmiştir.
Burç Baysal ,’’Kamuoyu’ nun malumu üzere Amedspor bir ortaklaşma ve ortak aklı hakim kılma anlayışıdır. Her dönem meşakkatli ve özveri isteyen bu göreve en zor zamanlarda bile birden çok arkadaşlarımız  talipli olmuştur. Nitekim geçen sezonda da Aziz Elaldının dışında talipli olan diğer dört arkadaşımızla yapılan görüşmede onlarında Amedspor kulüb  başkanlık görevini Aziz elaldı’nın  yapmasından yana bir karar aldılar.
Bu Sezon için kamuoyunun beklentisi ve teamüller gereği öncelik Mevxcut Başkan Aziz  Elaldıya verilmiş ve kendileriyle yukarda andığımız planlama ve diğer hususlarla ilgili süreç işletilmiştir. Diğer talipli aday arkadaşlara Aziz bey ile yürüttüğümüz görüşmeler olumsuz sonuçlanması halinde kendileriyle görüşülebileceği tarafımızca aktarılmıştır. Aziz Elaldı kendilerinin talepleri doğrultusunda tarihi netleştirilen ikinci toplantı henüz yapılmamışken bugün kamuoyunda bizimle ilgisi olmayan bir açıklamalar yapılmış.
Halkımızın gözbebeği, umut ışığı, yılların emeğinin ürünü,ve  kulübümüzün ; tüm duyarlılıklarımız doğrultusunda, geleceğine en doğru şekilde yön vermek bizim tarihi sorumluluğumuzdur. Amedsporumuzun layık olduğu en ideal yönetim, ileyoluna devam edeceğine dair kimsenin kuşkusu olmasın.dediler.




Bu haber 847 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI