Bugun...



BAĞLAR'DA DEPREM ŞEHİTLERİ MEVLİT VE DUALARLA ANILDI

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin Diyarbakır'da en fazla etkilediği ilçe olan Bağlar'da asrın felaketinin birinci yıldönümünde Bağlar Belediyesi tarafından anma etkinliği düzenlendi.

facebook-paylas
Tarih: 06-02-2024 19:43

BAĞLAR'DA DEPREM ŞEHİTLERİ MEVLİT VE DUALARLA ANILDI

 

 

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan aile destek ve eğitim merkezlerinde faaliyet gösteren kadınlar, Kur'anı Kerim tilaveti, Mevlid ve dua etkinliğiyle depremde hayatını kaybedenleri andı.

Bağlar Belediyesi , 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşları acı felaketin yıldönümünde unutmadı.

Belediyenin Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'nun organizasyonuyla anma etkinliği düzenlendi.

Aynı zamanda Miraç Kandili'nin de asrın felaketinin birinci yıldönümüne denk gelmesi nedeniyle de ayrı anlam kazanan etkinlikte belediyenin açtığı Kur'anı Kerim kurslarında görev yapan kadın eğitmenler Kur'anı Kerim tilaveti ve Mevlid okudu, ardında da depremlerde hayatını kaybedenler için dua edildi.

Kadınların yoğun gösterdiği etkinliğe depremlerde yakınlarını kaybeden vatandaşlar da katıldı.

"ALLAH BİR DAHA MİLLETİNİZE BU ACILARI YAŞATMASIN"

Belediyenin açıklamasında,"Hepimizi derinden yaralayan, devlet ve millet dayanışmasının en güzel örneğini ortaya koyarak yaralarımızı birlikte sardığımız asrın felaketinde yaşamını yitiren tüm deprem şehitlerimizi rahmetle ve dua ile yad ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde düzenlenen etkinlikle, bir daha yaşanmamasını temenni ettiğiniz acı felakette kaybettiğimiz kardeşlerimizi andık.

Allah,geçen yıl bu zamanlar yaşadığımız büyük acıları bir daha yaşatmasın. Bu anlamlı etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.




Bu haber 480 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI