Bugun...



Diyarbakır Kulp Kaymakamı İmama hutbe Dayağı

Mil-Diyanet Sen, Olayın Ardından Adaletin Peşinde!

facebook-paylas
Güncelleme: 19-01-2024 17:31:11 Tarih: 19-01-2024 17:18

Diyarbakır Kulp Kaymakamı İmama hutbe Dayağı

Yasin GÜLER - Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde Cuma namazı sonrasında meydana gelen olay, toplumda büyük infial yarattı. sendikanın İddialarına göre İlçe Kaymakamının, din görevlisine yönelik ağır küfür ve şiddet içeren saldırısı, kamuoyunda geniş bir şekilde tartışılırken, Mil-Diyanet Sen Genel Merkezi tarafından yapılan açıklama, olayın takipçisi olunacağını ve sorumluların adalet önünde hesap vereceğini belirtti.

 

Bilgi ve iddialara göre, Cuma namazında yaşanan bir hata nedeniyle patlak veren olay, kaymakamın din görevlisine yönelik sözlü saldırısı ve ardından mikrofon sapıyla gerçekleştirdiği darp eylemiyle sarsıcı bir hal aldı. Mil-Diyanet Sen, bu tür şiddet olaylarına karşı kararlı bir duruş sergileyerek, din görevlilerinin yanında olduğunu bir kez daha vurguladı.

 

Toplumun her kesiminden gelen tepkilerin yanı sıra, sendikanın olaya ilişkin yapacağı girişimler ve soruşturma sürecinde ortaya çıkacak gelişmeler merakla bekleniyor. Kamu görevlilerine yönelik şiddetin önlenmesi ve adaletin sağlanması adına atılacak adımların, olayın geniş çapta ele alınmasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.




Bu haber 2564 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI