Bugun...



YRP Batman İl Başkanı Yamaç: DEM'in açıklaması seçmen kalbinde derin yara açtı

Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, yaptığı yazılı açıklamada, HÜDA PAR ve DEM partinin Batman belediye başkan adaylarının spor müsabakasında yan yana verdikleri dostluk fotoğrafına DEM'in verdiği tepkiyi üzüntü ve şaşkınlıkla karşıladıklarını belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 29-02-2024 00:15

YRP Batman İl Başkanı Yamaç: DEM'in açıklaması seçmen kalbinde derin yara açtı

 

Dem partinin yaptığı açıklamada barışa hizmet etmeyen bir dil kullandığını vurgulayan Yamaç, bu dilin Batmanlı seçmenin kalbinde derin bir yara açtığını söyledi.

 

Yamaç, "Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanlığı olarak DEM partisinin HÜDA PAR belediye başkan adayı Avukat Serkan Ramanlı ile DEM parti Batman belediyesi eş başkan adayı Avukat Mehdi Öztüzün'ün aynı karede buluşması insanı ve tabii bir durumdur. Her iki adayında demokratik ve barışçı duruşunu takdir ediyoruz. Batman Petrol Spor maçında aynı karede buluşan her iki parti adayının demokrasi ve barış özlemine hasret olan Batmanlı seçmenin heyecanını ve umudunu filizlendirmiştir." dedi.

Açıklamasında "DEM partinin uzlaşmacı olmayan, barışa hizmet etmeyen, kutuplaştırıcı, ötekileştirici ve taassupçu açıklamalarını üzüntüyle ve şaşkınlıkla karşıladık." ifadelerini kullanan Yamaç, "Dem partinin yaptığı açıklamada barışa hizmet etmeyen dilin Batmanlı seçmenin kalbinde derin bir yara açmıştır. Bu talihsiz açıklama milletimizde şaşkınlık ve hayretle karşılanmıştır." diye konuştu.




Bu haber 979 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI