Bugun...



HÜDA PAR Çınar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut’tan teşekkür ziyaretleri

31 Mart yerel seçimlerinde Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde HÜDA PAR’dan Belediye Başkan Adayı olan Vedat Turgut, teşekkür ziyaretlerine başladı.

facebook-paylas
Tarih: 25-04-2024 18:00

HÜDA PAR Çınar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut’tan teşekkür ziyaretleri

 

Seçim odaklı çalışmadıklarını her fırsatta dile getiren HÜDA PAR kadroları, seçim sonrası yaptıkları çalışma ve ziyaretlerle bunu somutlaştırıyorlar.

HÜDA PAR’ın diğer bölgelerdeki belediye başkan adayları gibi Çınar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut’ta seçim sonrası yaptığı köy ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya geldi.

HÜDA PAR Çınar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut, HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal ve beraberlerindeki partililer, Çınar ilçesinin Karacadağ bölgesindeki; Alabaş (İxlîya), Sırımkeser (Xurxurk), Yeşilbağ (Hams), Sevindik (Xecita), Çömçeli (Husikan) mahallerlerini ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlara destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür eden Turgut, önümüzdeki seçimler için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirtti.

Sadece seçim zamanlarında halkı ziyaret etmediklerini ifade eden Turgut, bu kapsamda ziyaretlerinin devam edeceği mesajını da verdi.

Ziyaretlerde konuşan Turgut, “Biz sadece seçim zamanı gelip sizi ziyaret etmeyeceğiz. Diğer tüm zamanlarda, her zaman sizleri ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinleyeceğiz. Size her zaman kulak vereceğiz. Bize oy vermiş olsun-olmasın fark etmez herkesi ziyaret etmeye, onları dinlemeye ve davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Biz, oy verenlere davamızı, derdimizi, kendimizi anlatabildiğimize inanıyoruz. Çınar'ın köylerinde gitmediğimiz köy kalmadı. 102 köy, yaklaşık 40 mezrayı tek tek ziyaret ettik. Çınar'ın merkezinde de halkımızın, esnaflarımızın tamamını ziyaret ettik. Tüm kahvehaneleri ziyaret ettik. Demek ki bun rağmen sesimizin ulaşamadığı yerler oldu. Kısmet değilmiş. Ama halkımızın teveccühü gösterdi ki bir sonraki dönem omuzumuza büyük bir yük yüklenmiş olacak. Bu insanları yönetme sorumluluğu omuzlarımıza yüklenecek. Seçimlerde birçok ilçeden 25 tane meclis üyesi çıkarttık. İnşallah bu arkadaşlarımızla hayırlı hizmetlere imza atıp, yolsuzluk ve adaletsizliklerin karşısında duracağız. Bizim için yeni bir dönem başlamıştır. Türkiye’nin ve Müslüman dünyasının umudu artık HÜDA PAR’dır.” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Gazze meselesine de değinen Turgut, Gazellilerin yaşadığı zulüm ve vahşeti dile getirerek tüm bunların karşısında İslam dünyasının sessizliğini eleştirdi.

Turgut, konuşmasının sonunda tekrar destek veren vermeyen herkese teşekkür etti ve ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.




Bu haber 764 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI