Bugun...



Diyarbekirspor Van FKspor Maçının Hazırlıklarının Startını Verdi

Yeşil-Kırmızılı ı takım, TFF 2 Lig’in 29.haftasında sahasında oynayacağı AcnTurkVanFKspor maçının hazırlıklarına başladı.

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2024 15:54

Diyarbekirspor Van FKspor Maçının Hazırlıklarının Startını Verdi

 

Taşkın Civelek

 

Diyarbekirspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Hakan Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.İki gruba ayrılan yeşil- Kırmızılı, 7’ye 4 oyun ve taktik çalışma gerçekleştirdi.Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

‘’Zor Yenilen Bir O Kadar da Kazanmakta Zorlanan Bir Takımız’’

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz , “Zor yenilen bir takımız, bir açıdan böyle değerlendirebiliriz ama bir taraftan da kazanmakta da zorlanan bir takımız. Her maç sahaya kazanmak için çıkıyoruz ve bunun için çaba sarf ediyoruz ” dedi.

Tecrübeli Teknik Adam Hakan Yılmaz , sahamızda oynayacağımız AcnTurk VanFkspor Maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getiren Hakan Yılmaz , karşılaşmanın hem kağıt üzerinde zor bir maç hem de sahada büyük bir mücadeleye sahne olacak bir karşılaşma olacağını söyledi.

Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “ligdeki genel pozisyonumuza baktığımız zaman evet belki zor yenilen bir takımız, bir açıdan böyle değerlendirebiliriz ama bir taraftan da kazanmakta da zorlanan bir takımız. kendi sahamızda iyi bir futbol, ve güzel bir sonuç için maça çıkacağız.”




Bu haber 340 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI