Bugun...



BAKKAL : PLANIMIZ HAZIR

Cumartesi günü Sahasında KaramanFKspor ile karşılaşacak olan Amedspor'da teknik direktör Mesut Bakkal , KaramanFKspor karşısında Planımız hazır olduğunu ve sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. dedi.

facebook-paylas
Tarih: 27-02-2024 15:10

BAKKAL : PLANIMIZ  HAZIR


Taşkın Civelek

Amedspor,  sahasında   KaramanFKspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Mesut Bakkal  yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 25 dakika sürdü. Isınma ve şut çalışmalarının ardından ayak tenisi gerçekleştiren kırmızı  yeşlilli ekip, yarın hazırlıklarına devam edecek.
‘’Bu Maça Yoğunlaşmak Durumdayız’’
Teknik  direktör  Mesut Bakkal , kendi sahamızda  KaramanFKspor  ile karşılaşacağız. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.Yara almamak için  Taraftarlarımızı  30 bin kişilik Stadyuma  davet ediyorum ve onların desteğiyle bu  maçı kazanmak istiyoruz. Bu nedenle çok dikkatli olmak,ve  Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz yok Tam kadro Hazırlıklarımızı  sürdürüyoruz. KaramanFKspor maçına  yoğunlaşmak durumundayız.Sadece takım değil, herkesin bu maçın zorluk derecesini düşünüp  Karaman FKspor  maçına kilitlenmek zorundayız'' diye konuştu.




Bu haber 431 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI