Bugun...



BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN HÜDAPAR’A TAZİYE VE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geçtiğimiz günlerde bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hüdapar Adana İl Sekreteri Sacit Pişgin için partinin Diyarbakır İl Başkanlığı’na taziye ve “geçmiş olsun “ziyaretinde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 28-07-2023 12:33

BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN HÜDAPAR’A TAZİYE VE GEÇMİŞ OLSUN  ZİYARETİ

Hüdapar Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Vedat Turgut ile  görüşerek olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getiren Başkan Beyoğlu, milletin huzurunu bozmayı amaçlayan bu tür saldırıların hiçbir şekilde amacına ulaşamayacağını söyledi.
Beyoğlu,”Menfur saldırıda  vefat eden Sacit kardeşimize yüce rabbimden rahmet, ailesine ve Hüdapar camiasına sabırlar diliyorum. Namaz üzerinde katledilen bu kardeşimiz Allah’ın izniyle şehit olmuştur. Hepimizi kahreden olayda yaralanan Hüdapar Adana İl Başkanı Salih Demir’e de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu tür saldırılar doğruya ve hakka ulaşma yolundaki haklı mücadelemizi aksatmamalı, aksine şevkimizi daha da artırmalıdır. Bu tür saldırıları yapanlar gayelerine  ulaşamayacaklardır. Ne milletimiz ne de devletimiz bunlara asla prim vermeyecektir.” dedi.




Bu haber 715 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI