Bugun...



Amedspor Fethiye’ye 3 puan için Gitti

Tff 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider durumda olan Amedspor deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarını Tamamlayarak Fethiyeye 3 puan için gitti.

facebook-paylas
Tarih: 02-04-2024 13:00

Amedspor Fethiye’ye 3 puan için Gitti



Taşkın Civelek
Şampiyonluk Yolunda  Zorlu  Viraj
Etimesgut maçında sakatlanan kaleci Kaan Doğan haricinde takımda eksik ve sakat futbolcu bulunmuyor. Sakatlığı geçen Dijlan Aydın da kadroya dahil edildi, bu futbolcunun maç saatinde belli olacak. Teknik Direktör Mesut Bakkal, şampiyonluk yolunda, "zorlu viraj" olarak değerlendiği Fethiye maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.
Kazaya Uğramak İstemiyoruz
Teknik direktör  Mesut Bakkal  Fethiyespor maçı ile ilgili açıklamada bulundu, Biz  Kazanmamıız gereken bir maça  gidiyoruz. Kazaya uğramak istemiyoruz. Bunun bilincindeyiz.Artık  hem oyun anlamında, hem de skor  anlamında  belli bir notaya geldik.Bunun altında mücadele etmek , oyun oynamak istemiyoruz. Dedi.
Bakkal, ‘’Fethiyespor maçında alacağımız sonuç bizim adımıza çok iyi olmalı biz sahada mücadele ederken  kulağımız  Kastamonundan gelecek sonuçla rakibimizle olan puan farkı yavaş yavaş açılacaktır. 2.lig’de en fazla gol atan en az gol yiyen takımız. Ve Kazanmak için var gücümüzü sahaya yansıtacağız" dedi.
Fethiyespor yöneticilerine teşekkür
 Teknik Direktör Mesut Bakkal, moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu belirterek, "Fethiyespor yöneticileri Bize çok yardımcı oldular. Ter idmanı için bize bir saha ayarladılar. Bize gösterdikleri ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.
‘’Bu Maça Yoğunlaşmak Durumdayız’’
Teknik  direktör Mesut Bakkal , Bu hafta  deplasmanda  Fethiyespor  ile karşılaşacağız. Bu nedenle çok dikkatli olmak, ve bu maça yoğunlaşmak durumundayız.Sadece takım değil, herkesin bu maçın zorluk derecesini düşünüp  Fethiyespor  maçına kilitlenmek zorundayız'' diye konuştu.




Bu haber 316 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI