Bugun...



İlgin "3 puan aldığımız için mutluyuz"

TFF 2. Lig’in 9. haftasında Diyarbekirspor deplasmanda karşılaştığı Adıyaman FKspor'u 1-2 mağlup ederek taraftarlarını sevindirdi.

facebook-paylas
Tarih: 25-10-2021 00:22

İlgin

Kulüp  Başkanı Turan İlgin yaptığı açıklamada, zor bir deplasmanda 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti. İlgin şöyle konuştu: "Rakip Adıyaman FKspor gerçekten 2. Lig’de çok dengeli savunma yapan, rakibe çok fazla boşluk bırakmayan, fazla pozisyon vermeyen ve az gol yiyen takımdı. Bunu analiz ederken sabırlı oynamayı tercih ettik. Önce rakibimizi üzerimize çekip orada kazandığımız toplarla savunma arkası, savunma arası pozisyon bulmaya çalıştık. Bulunduğumuz konum itibariyle hem onların hem bizim çok puan anlamında sıkıntımız vardı. Böyle bir deplasmanda 2 gol atarak galip gelmemizden dolayı mutluluk duydum."

Başkan İlgin  "Aldığımız 3 puan Diyarbekirspor camiasına hayırlı olsun. Oyunumuzu geliştirerek devam etmek istiyoruz. Bunu iç sahaya da yaymak istiyoruz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Adıyaman FKspor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.




Bu haber 468 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI