Bugun...



DENGİZ : 3 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN SEVİNÇLİYİZ

TFF 2. Lig’in 20. Haftasında Mersin İdmanyurdu sahasında , konuk ettiği Bursaspor'u 2-0 mağlup etti. Mersin İdmanyurdusporun Futbol Şuba sorumlusu Mustafa Dengiz , “ ligin ikinci yarısına Bursaspor karşısında aldığımız galibiyetle yolumuza devam edeceğiz.

facebook-paylas
Tarih: 15-01-2024 15:32

DENGİZ : 3 PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN SEVİNÇLİYİZ

 

Taşkın Civelek

 Alınan bu galibiyeten dolayı Teknik heyetimizi , Futbolcularımızı  ve maça gelerek Takımına destek olan Taraftarlarımıza’da  Teşekkür  ediyorum . Aslında Mersinliler  ve bizler de sevindik. Mersin farklı bir şehir, Bizim daha çok şehir yapısıyla, taraftarlarla, yönetim ve futbolcu bütünlüğüyle ilgili işlerimiz var” dedi.

Dengiz, ‘’ Önümüzdeki  hafta  deplasmanda oynayacağımız  Buca1928spor maçında iyi bir  sonuçlan dönmek ve Play-off’u garantilemek istiyoruz.   Biz hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz.  Bir hayalimiz var. Onun peşinden koşmak istiyoruz. İnşallah. Buca1928spor maçına odaklanıp hem rakibi iyi analiz ederek hem sahada maçın sonuna kadar başımıza ne gelirse gelsin bırakmadan kazanan davranışı ortaya koyup, oradan kazanarak dönmek istiyoruz.  futbolda her zaman psikolojik olarak çok büyük destek kaynak oluyor. inşallah o maçı hem iyi oynayarak hemde kazanarak dönmek istiyoruz.   ” Dedi.




Bu haber 517 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI