Bugun...



Edemen’den ‘Amedspor’ açıklaması

Adı Amedspor Kulüp Başkanlığı için geçen iş insanı Nurullah Edemen, “Doğrunun yanında, yanlışın karşısında olacağım” açıklaması yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 25-06-2023 20:43

Edemen’den ‘Amedspor’ açıklaması

Taşkın Civelek

Uzun yıllar Amedspor Kulüp Başkanlığı yapan ve adı kongrede bir kez daha başkan adaylığı için geçen Diyarbakırlı iş insanı Nurullah Edemen yazılı bir açıklama yaptı.

Kongre öncesi yaşananlara dair açıklama yapan Elaldı şunları söyledi, “Bilindiği gibi sezonun bitmesiyle birlikte alınan Olağan Genel Kurul kararı ile kongre sürecimiz başlamıştı. Bu süreçte Amedspor istişare kurulunun şahıma yapmış olduğu teklif ile çalışmaya başladık. İki haftalık süreçte Amedspor istişare kurlu ile bu çerçevede bir kaç defa bir araya geldik. Yine başkanlık adayı için adı geçen sayın Cahit Akın bana destek vereceğini dile getirerek listeme yer alacağını ifade ederek beni onurlandırdı.

Sonuç olarak Amedspor ilke ve prensiplerine uygun ve her alanda iddialı ve ilkelerine sahip iddialı bir Kulüp olacak şekilde çalışma ve planlamamızı cuma akşama doğru Amedspor istişare kuruluna sunduk. Gelinen nokta yine adı başkanlık adayı için geçen Aziz Elaldı beyin

verdiği planlama ve bütçe çalışması uygun görüldüğü için genel kurulda kendisinin başkan adayı olarak genel kurulu liste verilmesi uygun görüldü.

Zorlu bir süreçte görev aldığım Amedspor ilke ve prensiplerinden hiç bir zaman ödün vermedim ve vermeyeceğim. Dün yaptıklarım ve ortaya koyduklarımla başım dik anlım açık.

Şu bilinmelidir ki Amedsporumuz için yapılacak her doğrunun yanında ama yanlışında karşısında olacağız. Bu süreçte şahsıma gösterilen ilgi ve destek için teşekkür ederim. İstişare kuruluna bana getirdikleri teklif ve yaptığımız çalışmalarla ilgili zaman ayırıp görüştükleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Görev alacak yeni yönetime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.




Bu haber 784 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI