Bugun...



Bismilli Sporcular, Okul Sporları Boks Müsabakalarında Büyük Başarı Kazandı

Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında, Bismilli sporcular büyük bir başarıya imza attı. Toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanan sporcular, ilçelerini gururlandırdı. Bu başarılarının ardından sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2024 09:35

Bismilli Sporcular, Okul Sporları Boks Müsabakalarında Büyük Başarı Kazandı

 

 

İlçe gençleri arasında boks sporuna olan ilgi her geçen gün artıyor ve bu ilgiyi karşılık bulan gençler, başarılarıyla adlarından söz ettiriyorlar. Bismilli sporcular, Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında rakiplerini geride bırakarak önemli bir başarı elde etti.

Bu başarıda emeği geçen sporcuların isimleri şu şekilde:

İbrahim Poyraz

Yasin Ekinci

Elanur Temür

Harun Temür

Enes Çetinbaş

Merve Çetinbaş

Ramazan Keskin

Yasin Keskin

Muhammed Emin Kutlu

Enes Bedir

Bu gençler, sadece kendi bireysel başarılarıyla değil, aynı zamanda Bismil'in spor alanındaki potansiyelini ve yeteneklerini de göstermiş oldular. Okul sporları, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlarken, aynı zamanda onlara disiplin, dayanıklılık ve rekabet ruhu gibi önemli değerleri de kazandırıyor.

Başarılarıyla gurur duyan Bismil halkı ve spor camiası, genç sporcuları tebrik ederken, onların gelecekte de başarılarını sürdüreceklerine inanıyor. Bu başarılar, ilçenin spor alanındaki potansiyelini ortaya koyarken, gençlere de spor yapma ve kendilerini geliştirme konusunda ilham veriyor.




Bu haber 495 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI