Bugun...



Bitlis'te Gazze yararına kermes ve fotoğraf sergisi

Siyonist işgal rejiminin ablukaya aldığı Gazze'ye yardım ulaştırmak amacıyla İHH tarafından Bitlis'in Tatvan ilçesinde kermes ve fotoğraf sergisi açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 30-10-2023 00:25

Bitlis'te Gazze yararına kermes ve fotoğraf sergisi

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir AVM'nin önünde açılan kermes ve fotoğraf sergisine halk yoğun teveccüh gösterdi.

Evlerde pişirilen yemek ve yapılan tatlılar, kermeste satışa sunulurken, Gazze'de gerçekleştirilen soykırımı gösteren fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü.

3 gün boyunca devam edecek kermesle ilgili açıklamada bulunan İHH Bitlis Şube Başkanı Muzaffer Taşcan, kermeste elde edilecek gelirin tamamının Gazze'ye gönderileceğini söyledi.

 

Taşcan, "Malumunu 23 gündür işgalciler tarafından Gazze ablukaya alınmış. Orada bulunan kardeşlerimiz yoğun bombardıman altındadırlar. Gazze'de soykırım ve katliam yaşanıyor. Hastaneler, sivil yaşam alanları, evler, parklar, Pazar yerleri bombalanıyor. Binler çocuk, kadın, yaşlı hunharca katledildi. En temel ihtiyaçların bile Gazze2ye girişine izin verilmiyor. Bizlerde o kardeşlerimize destek olmak amacıyla kermes düzenledik. Halkımızın yoğun teveccühü var. 3 gün boyunca kermesimiz ve fotoğraf sergimiz açık olacak. Tüm Bitlis halkını kermesimize fotoğraf sergisine davet ediyorum." dedi.

 




Bu haber 661 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI