Bugun...



ELHANAY : ‘’ ÜÇ PUANI HAK ETTİK’’

TFF 2lig Kırmızı Grup’ta Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor ligin 28 Haftasında sahasında konuk ettiği KaramanFKsporu 4 – 1 yenerek. Taraftarlarını sevindirdi.

facebook-paylas
Tarih: 03-03-2024 16:27

ELHANAY : ‘’ ÜÇ PUANI HAK ETTİK’’

 

Taşkın Civelek

 

Amedspor’un As Başkanı Ahmet Elhanay KaramanFKspor karşısında alınan Galibiyetten dolayı Teknik heyetimizi Futbolcularımızı ve Maça gelerek Takımına destek olan Taraftarlarımıza da Teşekkür ediyorum.

‘’ SONUÇ OLARAK KAZANMAK ÖNEMLİ ‘’

As Başkan Ahmet Elhanay, KaramanFKspor karşısında galibiyeti hak ettiklerini belirten Elhanay .’’ Tempolu ve hızlı başlamak istedik. Uzun süre böyle olmaya çalıştık. ikinci yarıda daha atak goller bulduklarını ve . Rakibin üzerine giderek gol Aramaya başladık . Ve 4 gol atarak sahadan 3 puanla ayrıldık.. Sonuç olarak kazanmak önemli.’’

“ŞEHİR BİZE İNANSIN TARAFTARIMIZ BİZE İNANSIN”

Şehir bize inansın taraftarımız bize inansın daha da ileriye gidecek üstüne koya koya giderek. inşallah şampiyon olarak çıkacağız. İç ve dış deplasmanlarda güzel sonuçlar alıp sezonu emin adımlarla bitireceğiz ” ifadelerini kullandı.

“ÇOK MUTLUYUZ”

As Başkan Ahmet Elhanay , Hep beraber yine bir aile ortamı bu sene elimizde geleni yapacağız. Amedspor’un zaten başarısının en büyük anahtarı budur karakterli futbolcuların olması çok mutluyuz inşallah gelecek haftaya da bu mutlulukla hazırlanıp devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

‘’ISPARTA 32 SPOR HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDEN BAŞLADI’’

Amedspor 06.03-2024 Carşamba günü deplasmanda oynayacağı Isparta32spor hazırlıklarına ara vermeden başladı.




Bu haber 464 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI