Bugun...



Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 26 Cuma vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Cem Karaca'nın Gözyaşları, Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery), Haydi Tut Elimi, Çıkış Yok (No Way Up), Rüya Senaryo (Dream Scenario), İnadıyla Şampiyon, Ruhlar Bölgesi: Karanlık Taraf (From the Shadows), Şeytan1 ve IMAX formatıyla yeniden vizyona girecek Oppenheimer filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

facebook-paylas
Tarih: 26-01-2024 00:09

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

 

 

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden belgesele, aksiyondan drama ve animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak Cem Karaca'nın Gözyaşları, Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery), Haydi Tut Elimi, Çıkış Yok (No Way Up), Rüya Senaryo (Dream Scenario), İnadıyla Şampiyon, Ruhlar Bölgesi: Karanlık Taraf (From the Shadows), Şeytan1 ve IMAX formatıyla yeniden vizyona girecek Oppenheimer filmlerinin içerisinde bulunduğu 26 Ocak Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

26 Ocak Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Yüksel Aksu yönetmenliğinde vizyona girecek Cem Karaca'nın Gözyaşları, gerek müzik kariyeri gerek hayatıyla ilham veren isimlerden olan Cem Karaca'nın yaşamını konu ediniyor. İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan ve Yasemin Yalçın’dan oluşan usta oyuncu kadrosuyla, Cem Karaca'nın hayatının bilinmeyenlerinin anlatıldığı yapımda, müzikle geçen elli sekiz yıllık bir ömrün içindeki büyük başarılar, çatışmalar, aşklar ve iniş çıkışları gözler önüne seriliyor.

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery), küçük bir ayı yavrusunu ailesinin yanına götürmek için macera dolu bir yolculuğa çıkan ayı ve arkadaşlarının hikayesini konu ediniyor. Akbaba'nın Amerikan başkanlık seçimlerinde Grizzly yavrusunun, rakibine teslim edilmesini sabote etmek için yaptığı şeytani bir planın ardından ayı Mic Mic, tavşan Oscar, genç Panda ve Stork, küçük Grizzly'yi geri getirmek için zeplinle harika bir maceraya atılır.

Senaristliğini Uğur Güvercin ve Cihan Deniz’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop’un yer aldığı Haydi Tut Elimi, hayallerindeki dans okuluna gidebilmek için zorlu bir maceraya atılan İpek ve Kaan'ın hikayesini konu ediniyor. Dans tutkunu iki genç olan İpek ve Kaan, yurt dışında dans okulunda eğitim alabilmeyi hayal ederler. Bu yüzden seçmelere katılmak isteyen gençlerin, “bir şarkının hikayesini” bulmaları gerekir. Yanlarına arkadaşlarını da alan İpek ve Kaan, “malum şarkının hikayesi” heyecan dolu bir maceraya atılır.

Haftanın aksiyon ve gerilimi bir araya getiren filmlerinden Çıkış Yok (No Way Up), düşen bir uçağın içerisinde yaşam mücadelesi veren bir grup insanın yaşadıklarını konu ediniyor. İçerisinde farklı geçmişlere ve bambaşka karakterlere sahip insanların olduğu bir uçak, Pasifik Okyanusu üzerinden geçerken düşer. Düşen uçakta hayatta kalan insanlar büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Hava kaynakları gittikçe tükenmektedir ve tehlikeler dört bir yandan onlara yaklaşmaktadır. Suyun dibinde mahsur kalan insanlar, hayatta kalmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Kristoffer Borgli’nin üstlendiği Rüya Senaryo (Dream Scenario), Nicolas Cage’i bir komedi filminde sinemaseverlerle buluşturuyor. Evrimsel biyolojiye meraklı ve kendi anonimliğine önem veren bir profesör olan Paul Matthew’ün hayatı, milyonlarca yabancının aniden onu rüyalarında görmeye başlamasıyla alt üst olur. Yabancıların fantezilerine ve kabuslarına kayıtsız bir şekilde bakmakta olan profesör, bir gecede ünlü olur ve uzun süredir kendisinden mahrum bırakılan ilgiyi kısa sürede kazanır. Ancak çok geçmeden beklenmedik yıldızlığının sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

Yönetmen koltuğunda daha önce "Kim Bu Aile?", "Bayi Toplantısı", "Yol Arkadaşım", "Küçük Esnaf" gibi filmleri de yöneten Bedran Güzel’in oturduğu İnadıyla Şampiyon, futbol kulübü Trabzonspor’un şampiyonluk mücadelesini konu ediniyor. Şampiyonluk kutlamalarının perde arkası ve Trabzonspor efsanelerinin yer aldığı belgesel film, devre arası konuşmaları, soyunma odasında yaşananlar, deplasman yolculukları, taraftar öykülerine de ev sahipliği yapıyor.

Haftanın korku filmlerinden Ruhlar Bölgesi: Karanlık Taraf (From the Shadows), gizemli bir ölümü araştıran tarikat üyelerinin yaşadıklarını konu ediniyor. Gizli Bilgelik Tarikatının kurucusu olan Doktor Joseph Cawl, nedeni anlaşılmayan bir yangında ölür. Doktorun ölümü gizemini korurken, yaşananların sorumlusu olarak görülen beş tarikat üyesi, gerçeklerin ortaya çıkması için paranormal araştırmacı Amara Rowan ile iletişime geçerler. Yapılan araştırma derinleştikçe, olayın doğaüstü varlıklarla ilişkili olduğu ortaya çıkar. Çok geçmeden doğaüstü varlıklar tüm tarikat üyelerini öldürmeye başlar.




Bu haber 1746 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Kültür Sanat Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI