Bugun...



Büyük Deprem Paniği! Diyarbakır, Malatya'da Meydana Gelen 5.3 Büyüklüğündeki Sarsıntıyla Sarsıldı

Kandilli Rasathanesi'nin Açıklamalarına Göre, ULUKOY-(MALATYA) deki Deprem Diyarbakır ve Çevre Şehirleri Etkisi Altına Aldı

facebook-paylas
Tarih: 23-11-2023 17:21

Büyük Deprem Paniği! Diyarbakır, Malatya'da Meydana Gelen 5.3 Büyüklüğündeki Sarsıntıyla Sarsıldı

Yasin GÜLER –

 Son dakika: Bugün saat  17:49:56'da, ULUKOY-(MALATYA) deki meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem, bölgede endişe ve panik yarattı. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre sarsıntının derinliği 5.0 km olarak ölçüldü.

Olay, özellikle Diyarbakır'da yoğun bir şekilde hissedildi, vatandaşlar sokağa çıkarak güvenli bölgelere yönlendirildi. Depremin etkisiyle olası hasarlar ve can kayıpları konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kurtarma ekipleri bölgedeki durumu değerlendirmek için çalışmalara başladı.

Yetkililer, depremin ardından bölgede artçı sarsıntı olasılığına karşı halkı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Ayrıca, evlerinde güvenlik önlemleri almayan vatandaşlara deprem anında neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirme yapılması için çağrıda bulunuldu.

Deprem, bölgedeki iletişim altyapısında da bazı aksamalara neden oldu. Yetkililer, hasar tespit çalışmalarının hızla başlatıldığını ve gerekli önlemlerin alınacağını belirtti. Kamuoyunu bilgilendirmek adına gelişmeleri yakından takip ediyoruz.




Bu haber 2683 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI