Bugun...



Çaresiz Baba Şanlıurfa'da Oturma Eylemi Başlattı: "Çocuğumu Uyuşturucudan Kurtarın!"

Şanlıurfa'da bir baba, çocuğunu uyuşturucudan kurtarmak için sokaklara çıkıp oturma eylemi başlattı. Adeta çaresizlik içindeki baba, elindeki pankartla insanların dikkatini çekmeye çalışırken, kalabalıklar arasında yalnızca bir feryat sesi olarak yankılandı.

facebook-paylas
Tarih: 12-05-2024 00:01

Çaresiz Baba Şanlıurfa'da Oturma Eylemi Başlattı:

Bu dramatik olay, toplumda uzun süredir var olan sağlık ve sosyal sorunları bir kez daha gündeme getirdi. SMA hastalarının tedavi masraflarını karşılamak için ailelerin Valilik onaylı dilencilik yapması artık alışılmış bir manzara haline gelmişken, şimdi de uyuşturucuyla mücadeledeki eksiklikler gözler önüne serildi.

Hükümetin ve yerel yönetimlerin bu tür sorunlara etkili çözümler bulamaması, vatandaşları çaresizlik içinde bırakıyor. Şanlıurfa'daki bu baba, aslında milyonlarca ailenin yaşadığı çaresizliğin sembolü haline geldi.

Şehirdeki yetkililer, çocukları uyuşturucu bağımlılığından kurtarmak için ne tür önlemler aldıklarını açıklamak zorunda kalacaklar. Ancak bu olay, sadece Şanlıurfa'nın değil, tüm Türkiye'nin karşı karşıya olduğu acil bir sorunun bir göstergesi olarak hafızalarda kalacak gibi görünüyor.




Bu haber 797 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI