Bugun...



Cengiz Aygün: Amedspor düşmanımız değil, kardeşimiz’

Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün Amedspor maçı öncesi provokasyonlara karşı taraftarı uyardı, “Amedspor düşmanımız değil, kardeşimiz” açıklaması yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2024 11:18

Cengiz Aygün: Amedspor düşmanımız değil, kardeşimiz’


Taşkın Civelek 

Diyarbakır temsilcisi Amedspor hafta sonu sezonun en kritik maçına çıkıyor. Amedspor Pazar günü deplasmanda lig ikincisi olan Kastamonuspor’a konuk oluyor. Şampiyonun belli olacağı kritik maç öncesi Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün’den dikkat çeken bir açıklama geldi.
Takımı ziyaret eden Aygün basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Amedspor’u Kastamonu’da en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirten Aygün, “İnanıyorum ki güzel bir oyunla maçı kazanacağız ve yolun sonunda şampiyon olacağız. Bizim inancımız buna tam. Ancak biz her şeyden önce oyunun fair play çerçevesinde geçmesini istiyoruz. Hiçbir provokasyona asla izin vermemeliyiz, tamamen kardeşlik havasında bu maçın yaşanmasını bütün hemşerilerimden istiyorum. Halkımızdan isteğimiz stadı doldurup takımına sahip çıkmalarını rica ediyorum. Biz çıkacağız futbolumuzu ve oyunumuzu oynayarak başaracağız. Ancak bu futbol her şey olabilir” dedi.
Provakasyonlara karşı taraftarı uyaran Aygün, “Ben sizlere verdiğimiz sözümün sonuna kadar arkasındayım. Allah nasip ederse Kastamonuspor’u 1. Ligde göreceğiz. Bunu yaparken biz kimseye düşman değiliz, Kastamonu halkının yüreğinde böyle bir şeyde yok. Biz Karadeniz takımıyız ama bize gelecek olan Diyarbakır takımı Amedspor’da bir Güneydoğu takımıdır. Hepimiz kardeşiz, onlarda bizim kardeşimiz, düşmanımız değil. Amedspor  biz maça gittiğimizde orada bizi çok iyi ağırladılar, maçı kazandığımızda da bizi alkışlayıp uğurladılar. Bizde kendilerini en iyi şekilde karşılayacağız, tabiî ki amacımız burada Amedspor’u yenmek ama aksi bir şey olursa bizde onları alkışlayıp yollarız. Biz kimseye düşman değiliz, provokasyon eylemlerden hepimiz uzak duralım. Onlar bizim dostlarımız ve misafirimiz. Güzel bir oyunla inşallah kazanan biz oluruz” ifadelerin kullandı.




Bu haber 1051 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI