Bugun...



Cevdet Yılmaz'ın Diyarbakır Ziyareti: Program Detayları Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da Bir Dizi Etkinliğe Katılacak

facebook-paylas
Tarih: 15-02-2024 19:45

Cevdet Yılmaz'ın Diyarbakır Ziyareti: Program Detayları Belli Oldu

Yasin GÜLER - 16 Şubat 2024, Cuma günü, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Diyarbakır'daki ziyareti kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Bu önemli ziyaretin programı şu şekilde olduğu ifade edildi.

Valilik Ziyareti: Yenişehir Makamı

Günün ilk etkinliği saat 09.30'da Yenişehir Makamı'nda gerçekleşecek olan valilik ziyareti olacak. Burada, Diyarbakır Valisi ile bir araya gelerek şehrin güncel konuları hakkında görüşmelerde bulunacak.

Diyarbakır'ın Gelecek Tasavvuru Uluslararası Kongresi: Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi

Saat 10.00'da, Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan "Diyarbakır'ın Gelecek Tasavvuru" konulu uluslararası kongreye katılacak. Bu kongre, şehrin geleceği üzerine önemli fikir alışverişlerine ev sahipliği yapacak.

Seçim Bürosu Açılışı: Ninova AVM Yanı

Öğleden sonra saat 13.30'da, Ninova Alışveriş Merkezi'nin yanında bulunan seçim bürosunun açılışına katılacak. Burada, seçim kampanyası sürecindeki çalışmalar hakkında bilgi alacak ve destekleyici konuşmalar yapacak.

Kanaat Önderleri Buluşması: Mövenpick Otel

Saat 16.00'da, Mövenpick Otel'de kanaat önderleriyle bir araya gelecek. Bu buluşma, şehirdeki farklı kesimlerden gelen önemli isimlerle Diyarbakır'ın sosyo-politik ve ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulunma fırsatı sağlayacak.

Esnaf Ziyareti: Ceylan AVM Civarı

Günün son etkinliği olarak saat 17.30'da, Ceylan Alışveriş Merkezi civarındaki esnafları ziyaret edecek. Bu ziyarette, esnafların güncel sorunlarını dinleyecek ve onların taleplerini değerlendirecek. Ayrıca, esnafın ekonomik ve ticari faaliyetlerine ilişkin görüşlerini alacak.

Bu etkinlikler, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Diyarbakır ziyaretinin önemli bir parçasını oluşturuyor ve şehrin çeşitli kesimleriyle doğrudan etkileşimde bulunma fırsatı sunuyor.




Bu haber 1270 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI