Bugun...



DİYARBAKIR’DA ÇEVRE DOSTU TAKSİLER VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Sosyal Taksileri 65 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2024 15:07

DİYARBAKIR’DA  ÇEVRE DOSTU TAKSİLER VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE

Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Yenişehir ilçesinde yalnız yaşayan, engelli ve 65 yaş ve üzeri vatandaşların Banka, Hastane ve Kamu Kurum ve Kuruluşlara ulaşımlarını YADES Projesi ile Sosyal Taksilerle ücretsiz sağlıyor.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, “Hizmet verdiğimiz vatandaşların başında özel gereksinimli bireyler, 65 yaş üstü kimsesiz vatandaşlar, şiddet nedeniyle koruma kararı çıkartılanlar, kronik hasta tanısı olanlar yer almaktadır. Üç adet elektrikli doğa dostu araç ile hizmet vermekteyiz. Hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızı belirlenen gün ve saatte Sosyal Taksilerimiz ile evlerinden alarak istedikleri kamu kurumlarına ulaştırıyoruz. Kurumda işleri bitene kadar da bekleyip tekrar evlerine bırakıyoruz.’’ dedi.

Başkan Beşikci, “Çevre dostu elektirikli taksilerimiz ile öncelikle temiz bir çevreye katkı sağlıyoruz. Sosyal Taksi hizmetimizden 2022 yılında 4 Bin'den fazla vatandaşımız faydalanırken, 2023 yılı boyunca da 6 Bin civarı vatandaşımız faydalandı. Sosyal taksi hizmetimizden faydalanmak isteyen ilgili kişiler 0552 988 3888 nolu Sosyal Taksi telefonunu arayarak randevu oluşturabilir” dedi.




Bu haber 428 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI