Bugun...



Cihan Çetin: Üzgünüz

Bölgesel Amatör Lig 9 Grup ‘ta mücadele eden Bağlar Belediyespor ligin 614. hafta maçında deplasmanda Aynı şehrin Takımı olan Diyarbakırspor’a 4-1 yenilerek haftayı puansız kapattı.

facebook-paylas
Tarih: 05-02-2024 16:57

Cihan  Çetin: Üzgünüz

 

Taşkın Civelek

 

. Teknik Direktör Cihan Çetin yaptığı açıklamada, “ Biz sahaya . Puan ya da puanlar almak için mücadele ettik. Maç öncesi ne konuştuysak aynı şekilde barız hatalarla  goller yedik. Maçı kazanmak için her türlü riske girdik. Ama olmadı. ” diye konuştu.

Çetin , üç puan almayı hedefleyen iki takımın karşı karşıya geldiğini belirterek, “Her türlü tedbiri aldık ama maalesef kötü goller yedik. Maçtan önce bunu konuşmuştuk. Rakibin önündeki oyuncular forvet oyuncular, kanat oyuncuları değil. Buna rağmen iki kanattan golller yedik.” dedi.

Yediğimiz gollere rağmen oyun disiplininden kopmadığımızı kaydeden Çetin, “Sonuna kadar mücadele ettik. Kırılma anı  bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendirebilseydik.sonuç daha farklı olurdu. Ve kazanmak için  Her şeyi göze aldık. Zaten içeride ve dışarıda kazanmak istiyoruz. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bundan sonra maçlarda telafi edeceğiz.” ifadelerini kullandı.




Bu haber 418 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI