Bugun...



HÜDA PAR'dan aşı çağrısı

HÜDA PAR Sözcüsü Şehzade Demir, hükümetin, aşı olma konusunda halkın endişelerini gidermesi gerektiğini belirterek vatandaşların da bir an önce aşılarını yaptırmaları çağrısında bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 10-08-2021 09:42

HÜDA PAR'dan aşı çağrısı

"AŞI OLMA KONUSUNDA VATANDAŞLARIN ENDİŞELERİ GİDERİLMELİ"

Coronavirüs salgınının, başta sağlık olmak üzere sosyal hayatı birçok yönden olumsuz etkilemeye devam ettiğini söyleyen Demir, aşılama oranında istenen seviyeye henüz ulaşılamamasının toplumsal bağışıklığın oluşmasını ertelediğini ifade etti.

Vaka ve vefat sayılarında yeniden yükselişin, tedbirler konusunda herkese bireysel ve toplumsal sorumluluklar yüklediğini belirten Demir, "Vaka sayıları başta olmak üzere şeffaf yürütülmeyen süreç, ekonomik endişelerle vatandaşlarımızın sağlığının turizme kurban edilmesi, yerli aşı çalışmalarının çok ağır işlemesi ve sosyal medya üzerinden aşı konusunda yaşanan spekülasyonlar sürecin başarısızlığının önemli sebepleri arasındadır." dedi.

Demir, "Hükümet, Covid-19 salgınına karşı yapılan çalışmaları daha şeffaf yürütmeli, aşı olma konusunda vatandaşların endişelerini gidermeli, turizm sektörüne yönelik corona tedbirlerini artırmalıdır. Hiç kimse ne kendisinin ne de birlikte yaşadığı insanların hayatını tehlikeye atma hakkına sahip değildir. Bu nedenle vatandaşlarımız insani ve toplumsal sorumluluk gereği daha duyarlı olmalı, normalleşme sürecine katkı sunmak için gerekli tedbirlere riayet etmeli ve bir an önce aşılarını yaptırmalıdırlar." değerlendirmesinde bulundu.




Bu haber 448 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI