Bugun...



110 Çocuğun Katılımıyla Düzenlenen Etkinlik, Sanata Olan İlgileri Destekledi

Doğu Pediatri Derneği ve DİTAV'ın İş Birliğiyle Gerçekleşen 1. Şiir Yarışması Büyük İlgi Gördü

facebook-paylas
Güncelleme: 19-04-2024 00:33:27 Tarih: 19-04-2024 00:32

110 Çocuğun Katılımıyla Düzenlenen Etkinlik, Sanata Olan İlgileri Destekledi

 

 

Yasin GÜLER - Doğu Pediatri Derneği ve Doğu Anadolu Tıp Araştırmaları Vakfı (DİTAV) iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Şiir Yarışması, çocukların sanat ve edebiyata olan ilgisini teşvik etmek amacıyla düzenlendi. 7-12 yaş ve 13-17 yaş olmak üzere iki farklı yaş kategorisinde düzenlenen etkinlik, toplamda 110 çocuğun katılımıyla büyük bir ilgiyle karşılandı.

Etkinlik, çocuklara yaratıcılıklarını ifade etme fırsatı sunarak, duygularını şiir aracılığıyla ifade etme becerilerini geliştirmelerine olanak tanıdı. Şiir yarışması, katılımcıların sanatsal yeteneklerini sergileme ve öne çıkarma şansı verdi. Değerli jüri üyeleri Birsen İnal, Şehmus Diken ve Muhammet Asena, katılımcıların eserlerini titizlikle değerlendirerek ödül sahiplerini belirledi.

Ödüller, katılımcıların emeklerinin ve sanatsal yeteneklerinin takdir edilmesi amacıyla düzenlendi. Bu yarışma, çocukların sanatsal yönlerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlayarak, gelecekte daha da büyük başarılara ilham verebilecek bir platform sunma potansiyeline sahiptir.




Bu haber 389 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI