Bugun...



İzin sona erdi

Amedspor'da izin sona erdi. Yeşil kırmızılılar, Denizli maçı hazırlıklarını çift antrenman ile yarın başlıyor.

facebook-paylas
Tarih: 20-08-2023 17:07

İzin sona erdi

Taşkın Civelek

2. etap kamp çalışmasını Kızılcahamamda  tamamlayan Amedspor takımı n Teknik direktörü Serdar Bozkurt 'un, oyuncularına verdiği 3 günlük izin sona erdi. izin sonrası önümüzdeki  hafta  sonu sahasında oynayacağı Denizlispor maçını günde  çift antrenman ile yeni sezona merhaba  diyecek.

Amedspor’da  Hafta sonu Kavuşma günü

Amedspor  Şubat’taki depremlerden  sonra  ilk kez  önümüzdeki hafta sonu Denizlispor maçıyla  taraftarların önüne çıkacak. Geçen sezon ligden çekilen Amedspor 200 gün sonra  seyircisiyle buluşacak. Futbolcular ve  teknik  direktör  taraftarların maça  gelmeleri için  çağrıda bulundu.

Serdar Bozkurt: "3 Puanlarla Tanışmak İstiyoruz"

Amedspor  Teknik direktörü Serdar Bozkurt yaptığı  açıklamada Denizlispor maçının kağıt üzerinde zor bir karşılaşma olacağını ve sahada büyük bir mücadele sergileneceğini belirterek, 3 puanlı sistemlerde alınacak galibiyet son derece önemli olacağını ve  Taraftarlarımıza 3 puan hediye  edeceğiz. dedi.

Bozkurt, ‘’, Her maça kazanmak için çıkacağız. kendi sahamızda iyi bir futbol, mücadele ve inşallah güzel bir sonuç için maça çıkacağız. O yönde de  çalışmalarımızı sürdürüyoruz " dedi.

"3 puanlı sistemde galibiyetler son derece önemli"

 başarılı çalıştırıcı, "3 puanlı sistemde galibiyetler son derece önemli. 2, 3 tane yakalanacak bir galibiyet serisi bizi daha istediğimiz yerlere getirecek. Kazanmak istiyoruz, 3 puanlarla tanışmak istiyoruz. Önümüzdeki her maçı da bunun için yeni bir fırsat olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı.




Bu haber 562 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI