Bugun...



Mazbatalarını alan eş başkanlar belediyeye geldi

31 Mart seçimlerinin ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde yeni bir dönem başladı. DEM Parti'nin adayları Serra Bucak ve Doğan Hatun, 31 Mart seçimlerinde Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı olarak seçilerek, göreve başlama sürecinde önemli bir adımı daha gerçekleştirdiler. Bu adım, mazbatalarını almalarıydı.

facebook-paylas
Tarih: 08-04-2024 16:35

Mazbatalarını alan eş başkanlar belediyeye geldi

 

 

Mazbata töreni, Diyarbakır İl Seçim Kurulu’nda gerçekleşti. Serra Bucak ve Doğan Hatun, seçim kurulu yetkililerinden mazbatalarını aldıktan sonra, yanlarında bulunan destekçileriyle birlikte Dağkapı Meydanı’ndan Büyükşehir Belediyesi’ne doğru yürüyüşe geçtiler. Bu yürüyüş, sadece bir göreve başlama ritüeli değil, aynı zamanda toplumsal bir mesajın da ifadesiydi. Eş başkanlar, halkla birlikte yürüyerek, seçim vaatlerini ve toplumla olan bağlarını güçlendirmeye çalıştılar.

Büyükşehir Belediyesi binası önünde ise kalabalık bir vatandaş topluluğu eş başkanları coşkuyla karşıladı. Serra Bucak ve Doğan Hatun, bu sıcak karşılamaya teşekkür ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler. Burada gerçekleşen karşılamada, coşkulu bir atmosferde halaylar çekilerek, sevinç ve umut dolu bir mesaj verildi. Eş başkanların bu yakın teması, halkla olan ilişkilerini güçlendirmeyi ve toplumun desteğini kazanmayı hedefliyor.

Emniyet güçleri, etkin güvenlik önlemleri alarak, tören ve karşılamaların güven içinde gerçekleşmesini sağladı.




Bu haber 751 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI