Bugun...



Cübbeli Ahmet: Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar yine, 2 puanları yok 34 mebus aldılar

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 14 Mayıs seçimlerinde DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi'nin CHP listelerinden 34 vekil çıkarmasıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Cübbeli Ahmet sohbet toplantısında "Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar yine. 2 puanları yok 34 mebus aldılar CHP'den" ifadesini kullandı.

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2023 11:45

Cübbeli Ahmet: Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar yine, 2 puanları yok 34 mebus aldılar

14 Mayıs seçimlerinde ittifak protokolü kapsamında DEVA Partisi'nden 25, Saadet Partisi'nden 24, Gelecek Partisi'nden 19, Demokrat Parti'den 3 ve İYİ Parti'den 5 isim CHP listelerinden seçime katıldı.

34 İSİM VEKİL SEÇİLDİ

CHP listelerinden aday gösterilen 25 DEVA Partili isimden 14'ü, 19 Gelecek Partili isimden 10'u ve 24 Saadet Partili isimden 10'u Meclis'e girdi.

CÜBBELİ AHMET'TEN ÇOK KONUŞULACAK ÇIKIŞ

Seçimde özellikle DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi'nin CHP logosu altında girdikleri seçimden 34 vekil çıkarmaları gündem yaratırken, kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de sohbet toplantısında bu konuya değindi.

"SOLCULARA TAVSİYE EDİYORUM, AKLINIZI BAŞINIZA ALIN"

Cübbeli Ahmet, "Bizim sağcılar CHP'ye iyi bir kazık attılar yine. 2 puanları yok 34 mebus aldılar CHP'den. Allah Allah… Bu sağcılar devamlı solculara kazık atıyor. Solculara tavsiye ediyorum, aklınızı başınıza alın. Siz nasıl solcusunuz, sağcılara aldanmayın. Sağcılarda kazık atma huyu gelişmiştir. Buna dikkat edin. Bu solcular ne zaman akıllanacak?" dedi.

Erdem Aksoy Gündem Editörü Haberler.com - Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca 28 Mayıs Seçimi 14 Mayıs Güncel Haberler




Bu haber 7194 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI