Bugun...



BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN HER YAŞTAN VATANDAŞA ÜCRETSİZ MÜZİK EĞİTİMİ

Bağlar Belediyesi, Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı merkezlerde yürüttüğü çalışmalarla farklı yaş gruplarındaki vatandaşlara temel müzik eğitimleri veriyor. Halk oyunlarından bağlama ve enstrümana kadar geniş kapsamlı olarak verilen eğitimlere katılanlar hem müzikle ilgili becerilerini geliştiriyor,hem eğlenceli vakit geçirerek günlük hayatın stresini üzerlerinden atıyor. Kurslarda küçük yaş gruplarındaki çocuklardan ev kadınlarına kadar her yaştan insan yer alıyor.

facebook-paylas
Tarih: 16-02-2024 11:11

BAĞLAR BELEDİYESİ’NDEN HER YAŞTAN VATANDAŞA ÜCRETSİZ  MÜZİK EĞİTİMİ

 
 
MÜZİK FAALİYETLERİNE İLGİ FAZLA
Bağlar Belediyesi’nin toplumun her kesimine hitap eden ücretsiz eğitim programları devam ediyor. Belediyenin Halk Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak hayata geçirdiği projelerde her yaştan insanların yararlandığı çalışmalar yürütülüyor. Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı merkezlerde yürütülen eğitimlerle vatandaşlara  yönelik müzik eğitimleri veriliyor. Uzman eğitimciler ve usta öğreticiler tarafından verilen eğitimlere  çocuk ve gençlerden ev kadınlarına kadar her yaştan  vatandaların ilgisi de bir hayli fazla. 100’a yakın farklı alanda verilen kurslarda en fazla tercih edilen branşların başında müzik geliyor. 
 
TEMEL BECERİLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR
İlk kez müzik eğitimiyle tanışan çocuklar ,gençler ve ev  kadınları  bir yandan teorik ve pratik eğitimler alarak becerilerini geliştiriyor,bir yandan da eğlenceli vakit geçirerek günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor.
Farklı yaş grubundaki vatandaşların temel becerilerini geliştirmeyi ve toplumsal dayanışma ruhunu geliştirmeyi amaçlayan kurslar ve eğitim programlarıyla ilgili bilgilendirme açıklaması yapan Bağlar Belediyesi,eski Bağlar bölgesi ve Bağcılar Mahallesi’nde bulunan eğitim merkezlerindeki bu çalışmaların haftanın her günü yoğun bir katılım ve tempoyla hizmet verdiği vurgulandı. 
“VATANDAŞLARIN İLGİSİ SEVİNDİRİCİ BOYUTLARDA”
Çalışmalara katılan vatandaşların keyif alarak bu işi yaptığına vurgu yapılan açıklamada,”Yarınlarımızın umudu olan çocuklarımız ve gençlerimiz,aile hayatımızın temel direği olan ev kadınlarımız ile toplumun her kesiminden vatandaşlarımızın ücretsiz olarak yararlandığı ücretsiz eğitim kurslarımız yoğun bir katılımla devam ediyor.  Müzikle ilgili kurslara katılan vatandaşlarımız bu konudaki becerilerini geliştiriyor ve aynı zamanda güzel vakit geçirme imkanı buluyor. Halk Eğitim Müdürlüğü ile beraber ücretsiz olarak verdiğimiz ve katılan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının belediyemiz tarafından karşılandığı kurslarımıza gösterilen ilgi de sevindirici boyutlara ulaştı. Katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza  teşekkür ederek, kadirşinas Bağlar halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” İfadelerine yer verildi.



Bu haber 804 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI