Bugun...



Dağıstanlılar, işgal rejiminden gelenlerin bulunduğu havaalanını bastı

Rusya'ya bağlı Dağıstan'da Müslümanlar, Mahaçkale Havaalanına siyonistlerin geldiği yönündeki duyumlar üzerine havaalanına baskın düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 30-10-2023 01:03

Dağıstanlılar, işgal rejiminden gelenlerin bulunduğu havaalanını bastı

 

 

Tel Aviv'den gelen ve işgalci siyonistleri taşıyan bir uçağın indiği yönündeki haberlerin ardından Dağıstanlı Müslümanlar, Rusya'nın güneyindeki Mahaçkale havaalanına baskın düzenledi.

Sosyal medyada yayımlanan videolara göre Gazze'de katliam yapan işgalci rejimin siyonistlerini topraklarında görmek istemeyen Müslümanlar, uçaktaki siyonist yolcuların yerini tespit etmeye çalışıyor.

Başka bir videoda ise uçaktan inmeye çalışan bir grup siyonist, duydukları tekbir seslerinin ardından uçağa geri gitmeye çalışıyor.

Yaşanan bu olayların ardından Rusya Havacılık Otoritesi, Dağıstan'daki Mahaçkale Havalimanı'nın kapatılmasına ve diğer Rus havalimanlarına uçuşların yönlendirilmesine karar verdi.

İşgal rejimi medyası ise siyonist yönetimin olayları yakından takip ettiğini bildirdi.

Letonya merkezli Rus "Medusa" internet sitesinin haberine göre Cumartesi günü de Dağıstan'ın Haspurt şehrindeki "Flamingo" Oteli önünde işgalci siyonistlerin sınır dışı edilmesi talebiyle gösteri düzenlendi. Bunun üzerine otel yönetiminin, otelde siyonistlerin bulunmadığını kanıtlamaya çalıştığı belirtildi.

Ayrıca aynı gün Dağıstan halkı, Gazze'ye destek gösterileri düzenledi ve işgalcilerin bölgeye girişlerini izin verilmemesini talep etti. 
 




Bu haber 451 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Dünya Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI