Bugun...



NAZİLLİ BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2 Ligi 16.’inci Haftasında Nazıllı Belediyespor’a konuk olacak olan Yeni Mersin İdmanyurdu Hazırlıkları Mersin Atatürk Stadyumunda Başladı.

facebook-paylas
Tarih: 27-11-2023 15:07

NAZİLLİ BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

.Taşkın Civelek

Futbolcularımıza Güveniyoruz

Yeni  Mersin İdmanyurduspor’un Futbol Şube  Sorumlusu Mustafa Dengiz , Sahamızda aldığımız 1 puana  sevinelimmi veya  sevinmeyelim bizim amacımız sahamızda Ankarasporu kazanmaktı rakiplerimizle olan puan farklarını açmak istiyorduk . Olmadı. Artık bu maçı unutmak için önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda  oynayacağımız  Nazilli  Belediyespor   maçını kazanmamız gerekiyor.  Her rakibe olduğumuz gibi Nazilli Belediyespor’a da saygı duyuyoruz. Ancak bu karşılaşmayı da kesinlikle kazanmak üzerine hazırlıklarımızı Galibiyet üzerine  yapıyoruz. . Futbolcularımıza güveniyoruz, ifadesinde  bulundu.

Bize  Güvenenlerini Mahcup Etmeyeceğiz

Futbol Şube  Sorumlusu Mustafa Dengiz, ‘’Nazilli Deplasmanında   kazanmak için her şeyimizi ortaya  koyacağız  artık puan kaybetmek istiyoruz. Kazanmamız durumunda Zirveye çıkmak istiyoruz,  Bizlerin deplasmanda alacağımız  sonuçla mutlu olacağız. İnsanların, bize güvenenlerini Mahcup Etmeyeceğiz. Nazilli Belediyespor karşılaşmasında’ da  göstereceğimiz performansla, alacağımız galibiyetle Mersine  en iyi sonuçlan döneceğiz ” dedi.

 

 




Bu haber 533 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI