Bugun...



DENGİZ : KIRKLARELİ MAÇINI KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdmanyurdu deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor’a 1-0 yenilelerek haftayı puansız kapattı.

facebook-paylas
Tarih: 12-02-2024 17:39

DENGİZ : KIRKLARELİ MAÇINI KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ

 

TAŞKIN CİVELEK

 

HAKEMLERİMİZ DOĞRU MAÇ YÖNETSİNLER

Yeni Mersin İdmanyurduspor’un Futbol Şube  Sorumlusu Mustafa Dengiz , Kırklarelispor maçın ’da hakem hatasıyla sahadan mağlubiyetle  ayrıldıklarını ve beraberlikle ayrılacağımız maçta  puanlarının gasp edildiğini belirten Mustafa  Dengiz , bu konuda hakemlerin daha doğru karar vermeye davet ediyoruz .Dengiz , “Biz hiçbir hakemin bizim lehimize maç yönetmelerini istemiyoruz. Doğru maç yönetsinler ve verdikleri kararlarda ard niyetli olmasınlar.” dedi.

TARAFTARLARIMIZ BİZE  GÜVENSİNLER

Hafta  sonu sahamızda oynayacağımız  Zonguldak Kömürspor  maçını kazanarak çıkışa geçmek ve üst sıralara yükselmek istediklerini belirten Mustafa Dengiz , “Genç ve dinamik bir kadromuz var. Ama her şeye rağmen herkes takımımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bizim hedefimiz kesinlikle üst sıralar  Mersin İdmanyurdu Takımımızı  ileri bir yerlere taşımak.Her şeye rağmen takımımızın başarısızı için çaba harcıyoruz. Bütün taraftarlarımız bize güvensinler ve maçlara gelip bizleri yalnız bırakmasınlar. Bu sezon hedefimiz kesinlikle play-offtur” diye konuştu.       

 




Bu haber 306 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Bölge Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI