Bugun...



HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den CHP ve DEM'e tepki

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, CHP, DEM ve PKK tarafından son günlerde partisinin ismini kullanarak hedef haline getirilmesine karşı tepki göstererek "Siz önce Zilan’ın, Dersim’in, Başbağlar’ın, Yasin Börü ve arkadaşlarının hesabını verin, sonra HÜDA PAR’ın ismini ağzınıza alın." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 20-07-2024 18:07

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den CHP ve DEM'e tepki

 

 

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, son günlerde partisini hedef alan siyasi partilere, yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

Bu çevrelerin 2024 seçimleri sonrası HÜDA PAR’ın Türkiye geneli oylarını yükseltmesini hazmedemediklerini vurguluyan Gülsever, HÜDA PAR olarak halkın huzuru ve güvenliği için var gücüyle çalıştıklarını, ancak CHP’nin arka bahçesi ve PKK'nin siyasi kolu olarak faaliyet gösteren DEM Partinin, HÜDA PAR’ın ismini ağızlarına alarak haksız ithamlarda bulunduğunu kaydetti.


"Parklarımız cinsi sapıklık merkezleri haline getirilmiştir"

Diyarbakır'da yapılmak istenen ifsat projelerine işaret eden Gülsever, "Diyarbakır'da neler oluyor? Diyarbakır'ın caddeleri ve sokakları adeta açık hava meyhanelerine dönmüş durumdadır. Bayanlar, çocuklar ve aileler cadde ve sokaklarda gezemez duruma gelmişler. Parklarımızda Kur'an kursları ve camiler vardı. Ama onlar da belediyenin son zamanlarda aldığı kararla kapatılmış ve bunlar cinsi sapıklık merkezleri haline getirilmiştir. Belediye, halkın birlikte yaşadıkları alanlarda 15 yaş altındaki çocukların görmesinin sakıncalı ve ahlaklarının bozulacağı ortamlar oluşturmaktadır." dedi.

“Kafelerin çoğu uyuşturucu baronlarının ve madde bağımlılarının cirit attığı mekânlar haline gelmiştir”

Diyarbakır’daki kafeler üzerinden gündeme getirilen tartışmalara değinen Gülsever, "Buradaki kafeler insanların dinlenme ve kahve içip beraber sohbet edeceği yerlerdir. Şu an bu kafelerin çoğu belediyenin ve yandaşlarının elinde bulunuyor. Özellikle Sur ilçemizde bulunan bu kafelerin çoğu uyuşturucu baronlarının ve madde bağımlılarının cirit attığı mekânlar haline gelmiştir. Bunların hepsini ele aldığımızda bu yaşananların birilerinin eliyle yapıldığını görmekteyiz. 2024 seçimleri sonrası HÜDA PAR yani partimiz oylarını başta Diyarbakır ve Güneydoğu olmak üzere tüm Türkiye’de artırmıştır. Bu artış, onların gözüne batmış ve bundan dolayı hem partimizin önünü kesmek hem de partimizi halkın gözünden düşürmek için saldırılara başlamışlardır." diye konuştu.

“CHP’nin arka bahçesi ve PKK'nin siyasi kolu olan DEM Parti, bu üçü birlikte şeytan üçgenini kurarak partimize karşı saldırıya geçmiş durumdadırlar”

Gülsever, şöyle devam etti:

 “CHP’nin arka bahçesi ve PKK'nin siyasi kolu olan DEM Parti bu üçü birlikte şeytan üçgenini kurarak partimize karşı saldırıya geçmiş durumdadırlar. Önce hesap vermesi gereken onlar iken kurulduğu günden beri pak, temiz ve hiçbir şiddet olayına karışmamış olan partimizin ismini o kirli dillerine dolamak suretiyle saldırıya geçiyorlar.

Şimdi CHP, önce Dersim'in, Zilan'ın, Şeyh Said ve dava arkadaşlarının Dağkapı meydanında asılmasının hesabını versin. PKK, önce Susa'nın, Başbağlar’ın ve köy yollarına döşediği mayınlar sonucu hayatını kaybeden vatandaşların hesabını versin.

PKK’nin siyasi kolu ve CHP’nin arka bahçesi olan DEM ise; önce Dürümlü köyünde katledilenler ile 6-8 Ekim Kobane bahaneli olaylarda diri diri yakılan 16 yaşındaki Yasin Börü ve arkadaşlarının hesabını versin. Sonra HÜDA PAR hakkında konuşma cüretinde bulunsun."

“Birilerinin piyonu olup, uygulamak istedikleri sistemi burada halkımız üzerinde denemek suretiyle bu işin hamallığını yapıyorlar”

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, “Meclis kürsüsünde bağırıp nara atmakla veyahut belediyelerden çıkıp Diyarbakır sokaklarında demeç vererek partimizi karalamaya kimsenin hakkı yoktur. Onlar önce aynanın karşısına geçip katillerin kim olduğunu kendilerine bir sorsunlar. Katil ve zalim onlardır. Uyuşturucu bağımlıları, baronlar, LGBT ve cinsi sapıklıklar onlardan çıkıyor. Onların halka hizmet edip yolları, caddeleri ve parkları güzelleştirmeleri gerekirken onlar buraları pisletmek, halkımızın ahlakını bozmak, kültürüne, maneviyatına ve ananesine saldırmak suretiyle birilerinin maşası olmuşlar. Birilerinin piyonu olup uygulamak istedikleri sistemi burada halkımız üzerinde denemek suretiyle bu işin hamallığını yapıyorlar. Sizin HÜDA PAR’ı dilinize dolamaya hakkınız yoktur. HÜDA PAR tertemiz ve pak bir şekilde hesap veremeyeceği hiçbir şey yoktur.”

Gülsever, açıklamalarının sonunda, halkın bu tür provokasyonlara karşı uyanık olmaları ve gerçekleri görmeleri gerektiğini vurgulayarak HÜDA PAR'ın, milletin huzuru ve güvenliği için çalışmaya devam edeceğinin altını çizdi.
 




Bu haber 474 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI