Bugun...



DEVA Partisi Adayı Ekinci, Diyarbakır'da 41 Projesini Tanıttı

DEVA Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Cenap Ekinci, siyasi arenada dikkat çeken bir seçim lansmanıyla 41 projesini kamuoyuna sundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-02-2024 12:26:39 Tarih: 11-02-2024 12:14

DEVA Partisi Adayı Ekinci, Diyarbakır'da 41 Projesini Tanıttı

 

 

Yasin GÜLER- DEVA Partisi'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Cenap Ekinci bir otelde basınla bir araya geldi . Türkçe ve Kürtçe konuşma yapan Prof. Dr Ekinci liderlik vasıflarını ortaya koyarak, Diyarbakır'ın geleceği için kapsamlı bir vizyon ortaya koydu.

ATAHSİS Projesi İle Hizmet Sözü

Ekinci, sunumunda en dikkat çekici projelerinden biri olan ATAHSİS (Aile Tanıma ve Hizmet Sistemi) Projesi'ni detaylı bir şekilde anlattı. Bu proje, belediyenin mevcut kurumsal yapısını güçlendirerek halkın ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde yanıt verecek bir sistem oluşturmayı hedefliyor. Prof. Dr. Ekinci, ATAHSİS'in Diyarbakır halkına daha nitelikli ve kapsamlı hizmetler sunacağına inandığını ifade etti.

Sarı Kart Uyarısı ve Mavi Pembe Fon Projesi

Ekinci, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın tam destek verdiğini belirterek, seçimde bazı adayların siyasi arenada "sarı kart" göreceğini öne sürdü. Bu uyarının ardından, Ekinci'nin en heyecanlandığı projelerden biri olan Mavi Pembe Fon Projesi'ni tanıttı. Ekinci; “Mavi Pembe Fon Projesi ile çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerimize destek olacağız. Her çocuğun bir umut olduğuna inanıyoruz ve bu umudu herkesle paylaşmak istiyoruz.” dedi.

Bu proje, çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere destek olmayı amaçlıyor ve tüp bebek işlemi için belediye tarafından fon oluşturulmasını öngörüyor. Ekinci'nin kendi uzmanlık alanına vurgu yaparak, tüp bebek laboratuvar uzmanı olduğunu belirtmesi, projenin başarısını güçlendirdi. Bu projenin, Diyarbakır'da yeni bir umut ve fırsat sunacağına olan inancını dile getirdi.

Yeni Bir Yol, Yeni Bir Nefes

Toplantının sonunda diğer ilçe adaylarını sahneye davet eden Ekinci, “ Diyarbakır'ı daha güzel bir yere taşımak için buradayız. Yeni bir yol, yeni bir nefes; bu sloganda yatıyor tüm umudumuz. Hep birlikte, el ele vererek Diyarbakır'ı daha yaşanabilir, daha güvenli bir şehir haline getireceğiz.” ifadelerini kullanarak programın hemen ardından seçim otobüsü ile şehir turuna çıktı.

Bu hareketli ve heyecan verici atmosfer, Ekinci'nin liderlik ve kararlılık dolu duruşunu desteklediği gibi, Diyarbakır halkına umut ve yenilik vaat ettiği mesajını da güçlendirdi.




Bu haber 974 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI