Bugun...



Kitap Mezadı Paşa Hamamı’nda yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin her ay farklı bir mekanda düzenlediği "Kitap Mezadı" devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 26-02-2024 19:36

Kitap Mezadı Paşa Hamamı’nda yapıldı

 

 

 

 

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın "Ali Emiri Kültür Sanat Sezonu" kapsamında vatandaşların ilgisine sunduğu Kitap Mezadı bu ay merkez Sur ilçesinde bulunan Yenikapı Paşa Hamamı’nda gerçekleştirildi.

 

Kitapseverlerin özellikle basımı bitmiş olan kitaplara ulaşabilmesi ve ellerinde bulunan okunmuş kitapları satabilmesi için düzenlenen mezatta, 5 liradan başlayan fiyatlarla okudukları kitapları satma veya başka kitaplar alma imkanı sunuluyor.

 

Etkinlik sayesinde okurlar; Felsefe, tarih, coğrafya, sosyoloji, bilim, teknoloji, sanat, psikoloji, ekonomi, edebiyat, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, sinema, tiyatro, müzik, resim gibi Türkçe, Arapça, Osmanlıca, Farsça, Almanca, İngilizce eski ve yeni sahafiye eserleri açık artırma yoluyla uygun fiyata alma fırsatı buluyor.

 

Katılımcılardan Hilal Özgün, farklı bir etkinliğe katıldığı için mutlu olduğunu söyledi. Özgün, şöyle konuştu:  "Osmaniye’de yaşıyorum üniversite için Diyarbakır’dayım. Bugün gezerken gördük, geldik çok beğendik. Bu etkinliğin olması çok hoşumuza gitti, umarım daha fazla olur. Her şey için teşekkür ederiz."

 

Katılımcılardan Nejat Azer ise şunları ifade etti: "Diyarbakır Belediyesinin sosyal medya hesabından mezadı görünce katılmaya karar verdim. Şu ana kadar dört tane kitap aldım. Amacım birkaç tane daha kitap almak. Eski basımlar daha çok ilgimi çekiyor, bu güzel etkinlikten faydalanmak istiyorum."




Bu haber 587 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI