Bugun...



Dicle Üniversitesi Hastanelerinde Heyet Çilesi

Diyarbakır'ın önemli sağlık kurumlarından biri olan Dicle Üniversitesi Hastaneleri, bölgenin hasta yükünü taşıyan ve her gün binlerce hastaya hizmet veren bir merkez konumunda. Ancak son zamanlarda hastalar ve hasta yakınları, yaşadıkları bir sorunun gündeme gelmesiyle dikkatleri üzerine çekti: Heyet çilesi.

facebook-paylas
Tarih: 22-02-2024 13:33

Dicle Üniversitesi Hastanelerinde Heyet Çilesi

 

 

Sabahın Erken Saatlerinde Bekleme Maratonu

Dicle Üniversitesi Hastaneleri'ne günler öncesinde alınan randevu ve haftanın bir günü olan heyet için sabahın erken saatlerinde randevu alan hastalar, heyet odasında doktorların bir araya gelmemesi nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kalıyorlar. Heyet günü onlarca hasta, 09.30'da randevu almasına rağmen doktorların toplanamaması sebebiyle saatlerce beklemek durumunda kalıyor. Bu durum, hastaların ve hasta yakınlarının büyük mağduriyet yaşamasına sebep oluyor.

Hastaların Tepkisi

Yaşanan bu aksaklık karşısında hasta ve hasta yakınları büyük tepki gösteriyorlar. Sabahın erken saatlerinde hastaneye gelerek heyet önünde beklemek zorunda kalan vatandaşlar, randevularının saatinde başlamamasından ve uzun süre beklemek zorunda kalmalarından şikayetçi. Özellikle iş kayıpları yaşayan ve diğer işlerini aksatan hastalar, bu durumdan büyük rahatsızlık duyuyorlar.

Doktorların Ameliyatta Olduğu İddiası

Yaşanan bu durum karşısında ilgili personel tarafından yapılan açıklamada, doktorların heyet saatlerinde ameliyatta olduğu iddia ediliyor. Ancak hastalar ve hasta yakınları, bu açıklamanın yetersiz olduğunu ve sorunun çözümü için daha etkili adımlar atılması gerektiğini belirtiyorlar.

Dicle Üniversitesi Hastaneleri'nde yaşanan heyet çilesi, hastaların ve hasta yakınlarının mağduriyetine sebep oluyor. Hastalar, randevu saatlerinde doktorların hazır olmaması nedeniyle iş kayıpları yaşarken, tedavi süreçleri de aksıyor. Hastaların beklentisi ise, bu sorunun acilen çözülmesi ve daha düzenli bir heyet sisteminin kurulması yönünde. Özellikle randevu saatlerine riayet edilmesi ve doktorların zamanında heyet odasında hazır olmaları, hastaların sağlık hizmetlerinden daha verimli bir şekilde faydalanmalarını sağlayacaktır.




Bu haber 710 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI