Bugun...



Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay'a sahip çıkmak hepimizin görevi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kızılay’a sahip çıkmak 85 milyon olarak hepimizin görevidir. Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay’ın yıpratılmaması gerektiğinin altını bir kez daha çiziyorum." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 09-07-2023 18:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kızılay'a sahip çıkmak hepimizin görevi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılay'ın Olağanüstü Genel Kurulu'na video mesaj gönderdi.

Kızılay'ın 1868 yılından beri Türkiye, bölge ve dünyadaki tüm insanların imdadına koştuğunu belirten Erdoğan, "Kurumumuz başarılı faaliyetleri, bir buçuk asrı aşan köklü birikimi ve tecrübesiyle çok önemli bir boşluğu dolduruyor. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Kızılayımız ilk andan itibaren deprem bölgesinde yerini aldı. Fedakarlık timsali personelimiz bir cana daha ulaşmak için olağanüstü çaba harcadı. Depremzedelerimiz bu gayretlerin en yakın şahididir. Kızılay’a sahip çıkmak 85 milyon olarak hepimizin görevidir." dedi.

Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay’ın yıpratılmaması gerekir

Erdoğan, "Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay’ın yıpratılmaması gerektiğinin altını bir kez daha çiziyorum. Kızılay mensuplarımızın da görevlerini yerine getirirken taşıdıkları ağır mesuliyetin şuuruyla hareket etmesi aynı derecede önemlidir. Her kademedeki Kızılay personelimize ve gönüllülerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığım Türk Kızılay Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu’nun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hayırlı hizmetlerinizde her zaman sizlerin yanında olacağımızı tekrar belirtiyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum." ifadelerini kullandı.




Bu haber 495 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Manşetler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI