Bugun...



Diyar’da mesai başladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor hazırlıklarına başladı.

facebook-paylas
Tarih: 30-11-2021 00:02

Diyar’da mesai başladı

Teknik direktör  Aykan Atik  gözetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan, dar alanda yapılan kontrol pas oyunu ve çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenman, daha sonra yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Kazanmak zorundayız

Diyarbekirspor  Kulüp Başkanı Turan İlgin  yaptığı  açıklamada, önümüzdeki hafta oynanacak maça kilitlendiklerini belirterek, "Serik Belediyespor karşısında  alınan 3-0’lik galibiyetten  dolayı Teknik  heyetimizi  Futbolcularımızı  ve  Maça  gelerek  Takımımıza  destek veren taraftarlarımıza da  teşekkür  ediyorum. Enerjimizi ve dikkatimizi önümüzdeki maça verdik. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Artık bu maç geride  kaldı . Hafta  sonu  deplasmanda oynayacağımız Kahramanmaraşspor maçında en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Kazanmak zorundayız, teknik heyetimize ve futbolcularımıza  yürekten inanıyorum. Bunun için çalışmalarımıza başladık.  İnşallah maçın başından sonuna kadar mücadele edip en iyi  sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

TAŞKIN CİVELEK




Bu haber 328 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI