Bugun...



Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Poliklinik Sayısını Artırarak Büyümeye Devam Ediyor

2018 yılından beri Diyarbakır’da hizmet veren, ağız ve diş sağlığının korunmasına yönelik önemli çalışmalara imza atan Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, poliklinik sayısını artırdı.

facebook-paylas
Tarih: 27-02-2024 15:36

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Poliklinik Sayısını Artırarak Büyümeye Devam Ediyor

 

 

 

Diyarbakır ve Bölge illerinden gelen hastalara hizmet sunan, Diyarbakır’ın ilk tam teşekküllü Diş Hastanesinde, son teknolojik cihazlarla donatılan diş ünitelerinde, ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm tedaviler gerçekleştiriliyor.

Medikal altyapısı ile uluslararası standartlara uygun bir şekilde hizmet veren ve Ağız ve diş sağlığı açısından bölgenin öncü sağlık merkezi olma vizyonu doğrultusunda çalışma sergileyen Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, kaliteli ve yüksek standartta hizmet vermeyi ve hasta memnuniyetini hedefliyor.

Vatandaşlardan gelen yoğun talebi karşılamak amacıyla poliklinik sayısını artıran Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yeni açılan poliklinikleri ile hizmet sunumuna başladı.

Hizmet kalitesini artırarak vatandaşlarımıza muayene ve tedavi hizmeti sunmak amacıyla, hastane ana binasında atıl bulunan alanların tadilatı yapılarak oluşturulan muayene odalarında 8 diş üniti hizmet vermeye başladı. Diş sağlığı alanında tüm hizmetlerin sunulduğu hastanede hizmete başlayan muayene odalarında; 65 Yaş Üstü Hasta Polikliniği, Engelli Hasta Polikliniği, Çocuk Polikliniği, Cerrahi Tedavi Polikliniği ve Genel Tedavi Polikliniği hizmet vermeye başladı.




Bu haber 685 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI