Bugun...



Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler Başarılı Müdürü Vefa Akdoğan, Bitlis'e Yeni Göreve Atandı

Diyarbakır'da Hizmette Başarıyla Bilinen Vefa Akdoğan, Bitlis Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Getirildi

facebook-paylas
Güncelleme: 05-12-2023 18:55:59 Tarih: 05-12-2023 18:51

Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler Başarılı Müdürü Vefa Akdoğan, Bitlis'e Yeni Göreve Atandı

Yasin GÜLER - Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler'in başarılı kuruluş müdürü Vefa Akdoğan, deneyim ve başarılarıyla tanınan bir isim olarak ön plana çıkıyor. Bugün itibariyle, Vefa Akdoğan yeni bir döneme adım atarak Bitlis Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atandı.

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Diyarbakır'da yaptığı başarılı çalışmalar ve yürüttüğü kapsamlı projeler sebebiyle Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın oluru ile yapılan atama Vefa Akdoğan, artık Bitlis il sınırları içindeki sosyal hizmetlerin liderliğini üstlenecek. Hem Diyarbakır'da hem de bölge genelinde elde ettiği başarılarla tanınan Vefa Akdoğan, yeni görevinde de aynı etkin performansını sürdüreceği beklentisiyle karşılanıyor.

Diyarbakır'da gerçekleştirdiği projelerle toplumda olumlu yankılar uyandıran başarılı müdür Vefa Akdoğan, Bitlis'te de benzer bir etki bırakarak sosyal hizmet alanında daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Atama kararı, bölge genelindeki sosyal hizmetlerin kalitesini artırmaya yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bitlis Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, yeni göreve atanan müdür Vefa Akdoğan'ın liderliğinde daha etkin, katılımcı ve toplumsal fayda sağlayan projelere imza atmaya hazırlanıyor. Bu önemli değişiklik, bölgedeki sosyal hizmet alanında yeni bir dönemin başlangıcı olarak nitelendiriliyor.




Bu haber 2514 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI