Bugun...



Diyarbakır Bağlar İlçesi Nevroz Parkı Pislikle Mücadele Ediyor

Vatandaşlar Temizlik ve Düzen İçin Belediyeden Çözüm Bekliyor

facebook-paylas
Güncelleme: 16-05-2024 15:32:38 Tarih: 16-05-2024 15:12

Diyarbakır Bağlar İlçesi Nevroz Parkı Pislikle Mücadele Ediyor

 

Yasin GÜLER - Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde yer alan ve halkın sıkça kullandığı Nevroz Parkı, bakımsızlık ve düzensizlikle mücadele ediyor. Parkın her geçen gün artan pisliği ve ihmal edilmiş görüntüsü, çevredeki vatandaşların tepkisine neden oluyor. Parkın temizlenmemesi ve düzenli bakımının yapılmaması, parkı kullanmak isteyenleri rahatsız ediyor.

Nevroz Parkı'nda mangal yapılması yasak olmasına rağmen, ağaçların altında mangal yapıldığı gözlemleniyor. Bu durum, çevredeki ağaçların ve bitki örtüsünün zarar görmesine yol açıyor. Ayrıca, çocuk parkı alanının da bakımsızlıktan ötürü kullanılamaz hale geldiği ve çocukların güvenliği açısından endişe verici olduğu belirtiliyor. Kırık parçaların ve bakımsız oyun alanlarının bulunduğu çocuk parkı, ebeveynlerin çocuklarını oyun oynamak için göndermek istemediği bir noktaya gelmiş durumda.

Parkın içerisinde biriken çöpler ve atıklar, hem çevreyi kirletiyor hem de parkın estetik görüntüsünü olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar, parkın temizlenmesi ve düzenli bakımının yapılması için belediyeden acil çözüm talep ediyor. Aksi takdirde, parkın kullanılabilirlik ve güvenlik açısından daha da kötüleşeceği endişesi taşınıyor. Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesi'nin bu konuya duyarlılık göstererek gerekli önlemleri alması bekleniyor.




Bu haber 809 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Belediyeler Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI