Bugun...



Diyarbakır'da 12 Yaşındaki Şifa Nur Ayşe Yavaş Kayıp

Diyarbakır’da yaşayan 12 yaşındaki Şifa Nur Ayşe Yavaş, bugün öğle saatlerinde proje ödevini yapmak üzere evinden çıktı ve o saatten bu yana kendisinden haber alınamıyor.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2024 00:20

Diyarbakır'da 12 Yaşındaki Şifa Nur Ayşe Yavaş Kayıp

 

 

Yasin GÜLER - Ailesi ve yakınları, genç kızın kaybolması nedeniyle büyük endişe içinde.

Şifa Nur Ayşe Yavaş’ın en son evlerinin bulunduğu sokakta görüldüğü bildirildi. Üzerinde mavi bir elbise ve beyaz spor ayakkabı olduğu belirtilen genç kızın, herhangi bir sağlık sorunu bulunmamakta. Ancak ailesi, kaybolmasının ardından geçen saatler boyunca haber alamadıkları için endişelerinin arttığını ifade ediyor.

Şifa Nur’un bulunabilmesi için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne de kayıp ihbarında bulunuldu. Güvenlik güçleri ve gönüllüler, kayıp çocuğu bulmak için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı ve bölgedeki vatandaşlardan bilgi toplanıyor.

Kızlarının bir an önce bulunması için yetkililere ve halka çağrıda bulunan aile, “Şifa Nur’un nerede olduğunu bilen ya da görenlerin insanlık adına 546 8892168 numaralı telefonu aramalarını rica ediyoruz. Kızımızın sağ salim evine dönmesi için herkesin yardımı ve dualarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Diyarbakır halkı da Şifa Nur Ayşe Yavaş’ın bulunabilmesi için seferber olmuş durumda. Komşular ve mahalle sakinleri, genç kızın en son görüldüğü yerlerde arama çalışmalarına katılıyor.

Şifa Nur’un kaybolması olayı, özellikle çocuk güvenliği konusunda toplumun dikkatini bir kez daha bu önemli konuya çekti. Herkesin ortak dileği, Şifa Nur’un sağ salim bulunarak ailesine kavuşması.




Bu haber 1275 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Asayiş Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI