Bugun...



Diyarbakır'da AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muhammet Asena, Büyük Katılımlı Açılışla Seçim Kampanyasını Başlattı

Asena, Açılışta Teşekkürlerini Sunarken, Hizmet Vaatlerini Dile Getirdi

facebook-paylas
Tarih: 08-02-2024 18:48

Diyarbakır'da AK Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muhammet Asena, Büyük Katılımlı Açılışla Seçim Kampanyasını Başlattı

Yasin GÜLER - Diyarbakır'da seçim heyecanı dorukta! AK Parti'nin Yenişehir belediye başkan adayı olarak belirlenen Dr. Muhammet Asena, seçim kampanyasını muazzam bir açılışla başlattı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği açılışta, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, eski milletvekili Ebu Bekir Bal, Büyükşehir belediye başkan adayı Halis Bilden, Yenişehir ilçe başkanı Ender Karahan ve teşkilatı da hazır bulundu.

Açılış konuşmasında duygularını dile getiren Asena, desteklerini esirgemeyen ailesine ve katılımcılara teşekkür ederek, Yenişehir belediyesi için adeta bir misyonla çalışacaklarını vurguladı. "Doğru belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye hazırız" diyen Asena, şehrin her kesimine eşit ve adil bir şekilde hizmet götüreceklerini belirtti.

Açılışta konuşan diğer parti yetkilileri de Asena'ya desteklerini dile getirerek, seçim sürecinde birlikte hareket edeceklerini ifade ettiler. Etkinlik, Asena'nın seçim vaatlerini de içeren kapsamlı bir sunumla son buldu.

 




Bu haber 1664 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Diyarbakır Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
NAMAZ VAKİTLERİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI